Årets første store skuffelse

Det har været en hård fri-weekend i vores lille virksomhed. Influenzaen har kastet sine slagskygger hen over ikke mindst denne skribent og det i en grad, så vi blev tvunget til at melde afbud til en 60-års fødselsdag hos en elskelig eksil-englænder i det aller-nørreøstjydske. Håber du fik en god dag, Rodney Wilkins, det fortjener du! Og da samme sot ramte en af vores bekendte indenfor den professionelle tømrer-industri, så får vi heller ikke før engang senere på dagen de så længeog med støt-stigende længsel ventede og vitalt-nødvendige sorte krydsfinersplader til vores JBL 5672-skrivebordsmonitors. Vitalt forsåvidt den p. t. maksimale øvre grænsefrekvens for det indtid videre noget rudimentære 2-vejssystem er 2.3 kHz og så døv er denne skribent heldigvis endnu ikke blevet. Det kan naturligvis komme og det gør det nok osse, men forhåbentligt kommer plinth-pladerne dog før..
Ellers står der bunker af sager overalt på gulvet her til morgen. Ja, der står faktisk så mange pakker og andre -nelliker, at det næsten er en gru. Vi bliver ihvertfald nødt til at gøre en seriøs indsats for at få noget af det væk, inden vores legetøjkommer. Udover at vi osse i dag får fornemt besøg i vores lille virksomhed af ingen ringere end denne skribents absolutte ganske uopnåelige første og fremmeste lærer udi “radiohandler-faget”, Claus Bülow.
Det bliver herligt at høre løgnehistorier fra det virkelige og ikke mindst indbildte liv og det bliver næppe heller kedeligere af, at vi antageligt samtidigt får besøg af branchens p.t. (på grund af denne skribents p. t. forholdsvis beskedne kampvægt-kun 10. kg til normalvægt, ellers plejer det at være mere sådan en slags “uafgjort” imellem os) allerstørste personlighed, Niels Riis.
Vi glæder os og ikke mindst til, at det bliver muligt at bevæge sig rundt her på gulvet. Og det er ikke noget relativt begreb-det er overhovedet ikke muligt før om et par “billæs`” tid.
Ak ja, fik man da aldrig større problemer..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *