Hundehvalpe

I dag vil vi naturligvis ikke behandle et af menneskelivets evige paradoksproblemer, nemlig hvordan i alverden det dog kan være, at på trods af årtitusinders konstante for en overfladisk betragtning seksuelle udvælgelse af partnere stadigvæk ikke bliver flere smukke piger. Nu skal det naturligvis med, at dette paradoks er ganske overordentligt let at løse, hvis man aksiomatisk antager, at valget foretages af kvinderne. De, der gør sig mest kostbare i det, som Slåbrocks Bands trivelige “rock-elektriker” i sin korte karriere som folde-ud-mand (blot et enkelt møjsommeligt-multiudfoldeligt LP-cover) så rammende engang beskrev “..det seksuelle spil”  er dem, der personligt qua deres skønhed gør sig kostbare er på sigt genetiske tabere. Fordi de knapt så kønne kompenserer ved tidligere at være mere tilgængelige og skynder sig at få en masse afkom mens deres kønnere medsøstre tøver og lurepasser længere. Fordi de har råd til det-mærkeligt når nu den engelske biolog Richard Dawkins`teorier taler om “det selviske gen” som alt-afgørende. Et eller andet sted er enten hans skriverier eller det her det rene vrøvl, herfra hælder vi til den første antagelse. Om Dawkins stadig er et “hit” aner vi ikke. Allerede dengang det var “før” og denne skribent i sin afgjort tidligste formative erkendelses-fase som universitetsstuderende  forekom det som noget pladder og hvis det dengang var dumt så er det nok dumt endnu.

 Skønhedernes vankelmodige valg er indlysende til afgjort skade for skønheden af det samlede humane genom. Ikke at dette naturligvis har noget at gøre med dagens tekst om formandsvalget i SF, selv om en af kandidaterne falder i nogenlunde samme uheldige “attraktions-kategori” som denne skribent. Hun har dog fået børn uden at det dog fuldstændigt punkterer denne skribents tågede teorier om manglende udvikling af den totale “menneskelige skønhedspulje” selv om Astrid Krag ligner Helene Christensen ca. ligeså meget som jeg selv ligner Christiano Ronaldo. Pomade-bøssedreng! Nå, det er som sagt slet ikke kvindelig skønhed vi skal eller for den sags vil/tør tale om i dag. Snarere SPROG, noget denne skribent har papir på at have en smule forstand på. Og naturligvis skal vi derfor advare om forøgede muligheder for total “forsludring” af et emne, der ellers måske kan være alvorligt nok. Sprog og retorik anvendes jo sjældnere og sjældnere til at belyse at forklare noget for nogen andre, langt snarere til at forsøge at skjule éns egne manglende viden eller skumle motiver. For hvem har dog nogensinde kunnet fange en politiker i at turde indrømme, at lige netop det her ved vedkommende absolut ingenting om. Og derfor kan personen naturligvis ingen mening have.

Det er heldigt, at den samlede danske befolkning på denne vis har valgt “the Brightest and the Best” til det danske Folketing for atter engang at genbruge tilnavnet til salig præsident Kennedys regering og stab. Som havde den lighed med den nuværende regering, at langt hovedparten af  disse “..Brightest and Best” HELLER ikke var folkevalgte. Måske derfor det dengang forekom så magtpåliggende at generere den positive presseomtale, der overlevede Kennedys fumlende regeringsperiode med både den tragikomiske inavasion af Cuba og den forpligtende involvering i Vietnamkrigen. Sjovt at den oprindeligt sande samfundsreformator Johnson fik eftermælet som krigsmager mens milliardærsønnen, temmeligt, ligeglade Kennedy gik over i historien som den store idealist. Det kan godt betale sig at dø rettidigt selv om det naturligvis kan forekomme vanskeligt at træffe dette valg..

Og så er vi tilbage ved dette evige ord, “valg” I modsætning til så mange andre har vi absolut ingen mening om, hvilken leder SF bør vælge. Det siger jo ligesom sig selv, at de må de squ da selv bestemme og selv om jeg adskillige gange har stemt på SF, så var det så vidt jeg husker på hædersmanden m/k Ebba Strange, som i dag med sit oprigtige hjerte og ægte overbevisning næsten forekommer som et forlængst forglemt forstenet fossil fra Fur.
Og endelig endelig starter vi så dagens korte tekst om sprog. I særdeleshed KROPS-sprog. For vi undrer os dagligt over, at ingen kommentatorer dog nogensinde bemærker Astrids Krags sprog. Nej, ikke hvad denne evigt smilende og uendeligt kronisk-imødekommende person siger. Det kunne man nu ellers nok gøre, menneskelivet er trods alt ikke udelukkende glade smil og forståelse for alting og den tiltagende indædt-onde rivalisering omkring formandsvalget i SF ligner natur-naturligvis tilsvarende procedurer i alle andre partier. Denne gang dog “svinsk med et smil” mens andre mere primitive formandsopgør som dét mellem Auken og Nyrup bare var med en tåre eller to i stedet for. Det samme blot i en anden indpakning, sådan er politiske valg som alle høvdingekåringer vel osse har været både blandt neandertalelere og cromagnon-mennesker: Barske og ganske a-politiske i henseende af, at den “indre svinehund” som i selv ganske banale arve-sager om nul-værdier stikker sit grimme fjæs frem i alle partier til alle tider.

Og hvad har formandsvalg så med overskriften med hundehvalpe at gøre? Meget mere end det måske forekommer umiddelbart indlysende. Her i huset har vi som sikkert enkelte bekendt for tiden en godt 4 måneder gammel hun-hundehvalp, der simpelthen giver Astrid Krag afgjort kamp til stregen. Virkemidlerne er fuldstændigt de samme. Denne lille skiderik af en hundehvalp udnytter sit biologiske “hvalpepas” på ganske samme måde som Astrid Krag gør. Den lille skid Fine Hund gør det ved at slikke de store voksne hunde i husstanden på tænderne og dermed veritabelt “afvæbne” sammes gebis. Den evige polisike hundehvalp gør fuldstændigt det samme: Med sit bøjede hoved (bemærk, at hun aldrig nogensinde retter sig op!) og sin lillepige-facon afvæbner hun fuldstændigt især mandlige interviewere. For hvem har dog hjerte til at grave efter de rigtige svar på hvad i alverden SF dog vil fra denne så søde lille-pige? Nej vel, blot tanken om at gå politisk/journalistisk i kødet på Krag forekommer ubærlig og ubehagelig. Ja nærmest upassende som lige at “hapse” den lille bidemaskine Fine Hund, ellers ganske velfortjent.

Helt anderledes med Wilhelmsen med “streg-munden”, hende kan man sagtens se er en politiker af den “rette støbning” Ja, man kan ligefrem se på hende når hun bliver gal, helt helt anderledes end hos “Astrid Evig-glad” Hvem vi selv ville stemme på? Ja, da vi jo ikke KAN stemme er det naturligvis noget akademisk sludder og netop derfor vil vi naturligvis forsøge os alligevel. Jo, denne skribent ville stemme på en kandidat, hvor man kunne fornemme et ægte menneske i kød og blod og galskab og urimelighed omme bagved bag al den omhyggeligt indstuderede “politiske polerthed”. ALDRIG nogensinde på nogen “evig lillepige” m/k som Astrid Krag. Som simpelthen har “inderhalet” en anden ligeledes over et helt ungdomspolisk liv (ikke at forveksle med noget ARBEJDS-liv-OVERHOVEDET!)supertrænet/( i den vanskelige disciplin “medie-afvæbning”), Johanne Schmidt-Nielsen.. Denne sidste er dog en enkelt gang set tilsyneladende ophidset, dog i en tydeligvis uhyre medietrænet udgave, der tog noget af gassen og faren af ballonen. Anderledes med Annette Wilhelmsen, prøv lige at nær-studere billederne af hende ved siden af den talende lillepige Astrid. Hun er simpelthen hård og opportunistisk-bidsk som en “rigtig Sass” eller måske endda mesteren Hækkerup (Per) hvis bissethed er blevet til ingenting hos ministrene med det samme glorværdige navn, Nick og Karen., selv om tilløberen Karen naturligvis er undskyldt.
Selv vil jeg aldrig nogensinde stemme på eller elske nogen, som ikke engang kan blive rigtigt gal. Alle hunde har engang været indsmigrende hundehvalpe som Fine Hund, men er allesammen så osse holdt op igen. Fordi  når noget er så godt og positivt, at man konstant må smile som Astrid Krag så er det fordi det altsammen er løgn. Heldigt at jeg er gift med Pia Mathiasen, der er man squ aldrig i tvivl om nogetsomhelst. Og da allermindst når hun er gal. Av for Satan, da!

2 meninger om “Hundehvalpe”

  1. Man kan ikke referere til hundehvalpe uden at smide billeder på. Det er simpelthen ikke i orden. Nogen må gøre noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *