Atter en travl uge tegner sig..

i vores lille virksomhed, der i disse måneder oplever et aktivitetsniveau, som vi aldrig nogensinde før har oplevet. Og det vil da forfærdeligt gerne takke alle jer derude for. Ja, det er ligefrem så travlt, at der i denne weekend end ikke er blevet tid til at montere de mere permanente højttalerkabler i vores sensationelle nye højttalersystem. Eller rettere -system-ER, da tilstedeværelsen af JBL 2490H 3-tommers megadriveren har sat nye målestokke for lydkvalitet. Aldrig nogensinde før har vi haft noget her i vores laboratorium, som spiller sådan som det her-virkeligheden kan blot gå hjem og lægge sig, så stor er realismen i gengivelsen. Og ikke mindst lydstyrken: Her gik vi vankundigt og troede, at Altec Lansing “Voice of the Theater” og JBL 4675 med de store negermåse-truthorn var noget særligt og det var de muligvis også. Blot og bart intet i sammenligning med de her 2392-horn ladet af 2490-eren. Vildt og vanvittigt og kæmpestort, både lyden og det visuelle-herligt herligt HERLIGT! Og HØJT, måske både lettere overflødigt at nævne og vel heller ikke fuldstændigt dækkende længere.

Og så har vi endda gemt det allerbedste til sidst. Nemlig den kendsgerning, at vi langt om længe i vores demorum kan få forbrugt alle 8 Crown- og McIntosh forstærkere på én og samme gang.
Små glæder i den travle hverdag men det er så altså det, som vi OSSE laver.  Mens vi så passende kan glæde os til, hvor meget bedre det bliver, når de ialt omkring 40 m. højttalerkabel pr højttalerside (altså gange 4! så) bliver udskiftet med rigtige superduper “guld-kabler”, der burde lande i dag.
Uha, det bliver godt nok spændende, gør det! Mon det overhovedet KAN blive bedre. Når man blot betaler nok for det plejer det jo heldigvis at gå..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *