Fuld fart på fabrikken

Vi skal ile med at beklage den efter sædvanlig rimeligt høj standard meget mangelfulde opdatering på denne plads. Den prosaiske (og mere prosaisk bliver vel næppe noget) sandhed om den tiltagende kaotiske kulturløshed på denne plads er ARBEJDE, masser af arbejde, nærmest en helt kaotisk-uoverkommeligt mængde, ja faktisk så meget, at der endnu ikke har været “hul igennem” på firmaets nyeste erfarings-vindende projekt, de indtil videre blot iøjnefaldende-poserende JBL 5674 biografhøjttalere. Som blot og bart står helt vildt meget i vejen, noget de faktisk er ganske enestående gode til på nogenlunde samme naturlige måde som en velvoksen elefant i køkkenet i en 1-værelseslejlighed.. Og i betragtning af, at vi jo nærmest dermed ingenting har at spille på i huset her ellers er det eddermaeme et offer-af de HELT store!
Som vi dog villigt og forholdsvist ufortøvet yder på arbejdets alter.

Heldigvis er der intet akut presserende at berette fra hifiens verden, dertil er Mogens og de andre få tosser på forlængst undergangsdømte Nerds.dk simpelthen for ynkelige. Tænk at under et halvt dusin totalt megalomaniske fjolser får lov til at ødelægge så meget. Eller måske snarere ikke noget videre. For med en lettere omskrivning af Churchille berømte, så har vel “aldrig så få fjolser betydet så lidt for endnu færre” i denne patetiske hifi-“dødedans”
Udover det har jeg altid funderet over, hvorfor i Helvede man fra diverse forum-ejeres side gider lægge plads til denne håndfuld periodisk fejlmedicinerede storhedsvanvittige invalidepensionister for ingen af dem har squ da nogensinde købt nogetsomhelst. For sandheden er jo desværre, at jo mere man vrøvler på diverse fora og jo højere lix-tallet bliver, jo mindre køber man. Hvor svært er det lige at se siden vi selv kan, antageligt ganske let. Og hvorfor skulle man dog som forhandler vælge at annoncere på nogen af disse fora når der overhovedet intet salgspotentiale er.Og selv om mange af de bittesmå tilbageværende direkte “hifi- outlets” (for rigtige forhandlere er uddøde forlængst) er totale kommercielle amatører, så er de forlængst  blevet fattige nok til næppe længe nærmest at have råd til at deltage i nogensomhelst markedsføring.
Nå, en vi glæder os til at tage temperaturen på branchen i den kommende weekends hifimesse i København.
Brrr!-Fimbulvinteren står for døren…

8 meninger om “Fuld fart på fabrikken”

 1. Glæder mig du osse er lidt på aftrapning hehe. Derudover er det squ skræmmende så meget plads en thalidomid-håndfold fjolser får. Og så er det endda de selvsamme fra div foras barndom, hvad fanden kan man vel efterhånden have på hjerte omkring en trods alt temmeligt indskrænket hobby.. Må vist gribe en lillebittesmule i egen barm (ikke meget naturligvis)

 2. Jamen det skal da også postes her så alle kan være med:

  Der er efterhånden logik for alle at manden er ret syg.
  Han er førtidspensionist og kender en del til hjernescanninger, hmm.
  Aldrig er der postet et billed af noget af hans fantasigrej og ingen af hans fantasihifivenner har nogensinde støttet ham uanset hvilket stormvejr han kommer i på fora.
  Manden er så alene at han er NØD til at "være noget" på et fora….. Og det er og bliver Nerds hver eneste gang, for han har jo et samarbejde med Thomas Sillesen og kan opføre sig 101% mere tåbeligt end alle andre….. Til sammen.
  Selv Hr Sillesen sagde; Det går meget fint med ham den første tid på fora, men så stikker den også helt af i hjernen på ham !!! Og man må jo give ham ret.
  Find ham på facebook, der sidder han foran noget Pioneer anlæg, haha
  Nej den "mand" er totalt uden for rækkevidde og ødelæggende for alle.
  Man kan næsten kun sige; Stakkels ensomme tåbelige halvhjerne.

 3. Det er bare ufattelig utroligt at folk kan være så længe om at gennemskue at han bare sidder og skriver om ting han aldrig har ejet, fordi han keder sig og ved han er et nul i virkelighedens verden og så kan forsøge at blive en hifiguru på internettet.

  Til at starte med synes jeg faktisk det var direkte synd for ham, men når han bliver ved kan man sgu ikke have ondt af sådan en tåbe længere.
  Al hans skriveri er ren og skær omskrivning af ting der allerede findes på nettet, men det er han jo nød til når han kun har gammelt Pioneer hjemme hos man selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.