Pudsige perspektiver

Som tidligere annonceret de første billeder af firmaets nyeste projekt, der måske ved den første let overfladiske betragtning ser ret almindeligt ud. Øverst ses JBL 2393-horntragten med påmonteret JBL 2490H-driver, der dækker det ikke vanvittigt imponerende frekvansområde fra 297 Hz til 2.3. kHz. Nederst ses så 2352-hornet med obligatorisk 2451H-driver til resten (sådan omtrentligvis da, nogen “frekvensmæssig super-højdespringer” er den ikke ligefrem) af diskantområdet og bassen…? Ja, se, der har vi problemet, for hornene er placeret noget bagved vores udviklings/testforstærkere og som det ses, så når den samlede horn-højde nogenlunde fra gulv til loft. Der er faktisk overhovedet ikke plads til en 15-tommers bas i det lodrette plan (og dette er jo ganske obligatorisk-nødvendigt for opnåelse af blot rimeligt perspektiv.  Jo, de her horn er en hel del større end det måske umiddelbart syner, denne 2/3 udgave af et JBL 5674
system. Måske det her er det første fuldstændigt håbløse projekt, som vi nogensinde har givet os i kast med? Mere end en hel del tyder på det…Det bliver det nu heldigvis ikke spor mindre drenget-fedt af!

Posted by Picasa

2 meninger om “Pudsige perspektiver”

  1. Kære Poul

    Jeg vil foreslå at grave ud i kælderen…mindst 2 meter i dybden, så har du fremtidssikret for alle glade hornfantasier fremover !

    kh

    Svenne

  2. Ja, men problemet er faktisk større endnu (eller rettere højere): Vi har desværre/heldigvis 2 sæt af de her skrumler, så hullet i gulvet bliver jo ligesom noget dybt. Ak ja, sikke dog man har problemer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *