Hundehvalpe overalt

Så er vores nyeste hund, den netop i dag 9 uger gamle hun-hundehvalp Fine Hund kommet hjem til far Folmer Hund. Der dog ikke med nogen særskilt imponerende mandlig værdighed vedkender sig det ellers ret indlysende faderskab. Faktisk løber han knurrende væk fra det lille bidende og skidende skarn ved enhver mulig lejlighed. Som for gamle Folmer Hund forekommer alt for forfærdeligt tit, da Fine Hund i de nærmeste 2 uger er sammen med sin søster Vilma, der opbevares i den kommende værtsfamilies ferie. Og energi og evner til rasende gøen i den mest følsomme del af den menneskelige høresans niveau- og frekvensafhængighed (de videnskabeligt inklinerede kan med fordel læse op på de såkaldte “Fletcher-Munson kurver”) er bestemt ingen mangelvare hos de charmerende småkræ. Vores anden hund, Anton Hund, er knapt så irriteret på sine halv-søskende, men knurrer dog klædeligt og i god sympatetisk fælles-front med fader Folmer af de små uhyggeligt dumme og bidende småkræ.

Ellers har vi åbent som næsten sædvanligt efter en mini-ferie af de helt små. Men med de små nye gø-maskiner giver det næsten sig selv. Derudover er de helt og fuldstændigt fantastiske, cocker-Lady fra Disneys juleshow, gå hjem og vug og luk dine ellers henrivende øjne i græmmelse, du er blevet “øjenvippet” af pinden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *