Ud over stepperne

Atter en dag med en bilfuld sager eller to til en lokal skole plus en kendt østjysk festival. Åh jo og så osse lige et større teater, der har valgt at shoppe ganske stort i vores lille butik. Åh jo, alt ialt går det ganske godt. Godt går det osse med alle de sidste 4 hundehvalpe efter Folmer Hund, der nu alle har passeret de 1.5 kg. og “still going steady” (Visse sprogrøgtere ville måske bebrejde os formuleringen og med en vis ret. Med nogenlunde samme gode ret, som vi hver dag priser os lykkelige over den engang så hæderlige fritidsinteresse hifi. For der er hver eneste lange dejlige dag fantastiske muligheder for at glæde sig. Nemlig over, at vi IKKE er i denne syge branche. Sidste gang denne skribent faldt for fristelsen til udenfor åbningstid at svare på en mail fra en fyr, der bare ville komme og hente og betale et produkt indenfor en halv time (og naturligvis aldrig mere efterfølgende hørte eller så mere til fjolset) huskede vi på, hvor uendeligt heldige vi er i den professionelle branche. Hvor folk først kommer, når de har et behov og ikke blot forespørger formålsløst på noget, som de alligevel aldrig havde tænkt sig at købe. Poul, du er en meget, meget heldig mand!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *