Et beklageligt sidespring

Man ved for det meste straks, når man har gjort noget dumt og denne skribents lille nylige sidespring har bestemt ikke været nogen undtagelse. En god ven og kunde tilmeldte os en potentielt sjov gruppe på Facebook, der hedder “Brugt Hifi” Og så skete syndefaldet og “net-mødommen” røg på denne skribent, for jeg skrev et par korte indlæg på siden ak ja. Om det desværre totalt forudsigelige og inderligt deprimerende i, at et par enkelte fjolser (bestemt af forskellig grad af forfærdelighed, den skal du have, Peter!) med alt for forfærdeligt god tid fuldstændigt lægger en uskyldig side ned. Verden er simpelthen på nettet befolket af folk, der har prøvet alt i alle mulige og især umulige kombinationer, ved alt om alt muligt og endnu mere om det, som de umuligt kan vide. Totalt overflødige fjolser med meninger om absolut alting. Folk totalt uden nogen hæmninger og måske endnu mere forunderligt for relativt sobre udenforstående betragtere som denne skribent: Absolut intetsomhelst at bruge al deres formidable selvforståelse-brillians til. Man skulle jo ellers tro, at alle i hifibranchen ville stå i kø efter Erlend og de andre og da ikke mindst fordi deres flid i overflødige debatter turde være mere end bevist. Rene guldklumper af alviden og feberagtig arbejdsomhed, hvem kan dog ønske sig mere? Alle, åbenbart, MEGET meget mere end dette evindelige ingenting, som disse “hifi-dræbere” bidrager med, måske meget klogt. De er der ellers simpelthen ALTID, disse internettets overflødige “spild-mennesker” med deres selvforståede alviden , nat og dag med atter et ligegyldigt indlæg,som banker endnu et søm i hifiens allerede noget søm-fyldte og frønnede ligkiste. Og hvad hjalp så et par pip fra denne ydmyge skribent på siden? Ingenting, naturligvis, og den enlige “ka`li-finger, der overraskende nok blev plantet, blev fjernet igen. Udover det, så havde vi selvfølgelig heller ingenting at gøre derovre, vi ved nemlig overhovedet slet ikke alting (men det ved vi til gengæld så osse godt), og hvorfor dog kæmpe mod dem, der gør? Kampen er for ulige og det vil den vist altid være med mindre nogen stritter de største båthorn ud osse på dette nyeste forum. Og så lige til sidst en anden beklagelig indrømmelse: Vi har mange gange grinet af fjolset Mikkel Gige, forumejer på hifi4all. Vi må aaligevel uhyre nødtvungent-begejstret anerkende hans dømmekraft omkring uden diskussion af “werfe” fjolserne ud permanent. Han er naturligvis stadigvæk et fjols men lige der i den allervigtigste henseende er han altså det eneste rigtige mandfolk. Ja, verden er squ forunderlig eller bare underlig. Hvor længe mon det varer inden man uden at blive totalt til grin kan sige, at man interesserer sig for hifi. Man kan altid håbe, men det er så vist osse det neste, som man kan..

2 meninger om “Et beklageligt sidespring”

  1. Så kan du lære det. Fristelsen er stor, men danske hifi-fora skal man generelt holde nallerne fra. Nok se men ikke røre. Brændt barn skyr ilden, osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *