Mens vi venter på far…


..kan vi nyde synet af husets for tiden kønneste hankønsvæsner. Poul ligner stadig et trafikuheld efter sit cykelstyrt i sidste uge, hvor det lykkedes min stærke mand at træde sin ekstra kraftige pedal af cyklen, hvorefter han tog turen direkte på hovedet i asfalten og slog sig selv bevidstløs. Her blev han fundet af fantastiske Søren fra Sejs (tak tak tak og ca. en million gange tak igen), der fik min blodige og confuse mand ombord i sin bil, kørte ham på skadestuen og fik informeret mig om hændelsen.

Da jeg ankom på skadestuen havde de scannet Pouls hoved og der var gudskelov ingen blødninger i hjernen, men han var meget forvirret havde hukommelsestab. Han fik lov til at komme hjem, hvor vi holdt godt øje med ham. Allerede senere på dagen begyndte erindringen at vende tilbage og dagen efter, da risikoen for smålækager i hjernen var ovre, kunne vi ånde lettet op og konstatere at  Poul var sluppet med en kraftig hjernerystelse og et par knækkede tænder.

Det har været lidt af en udfordring at passe både butik og Poul den sidste uge. Heldigvis er det lykkedes med en enorm forståelse og stor hjælp fra rigtig mange omkring os. Tak tak og tak. Vi må fortsætte lidt endnu og glæde os over at det ikke varer længe før Poul er helt frisk igen.

Posted by Picasa

2 meninger om “Mens vi venter på far…”

  1. For pokker… Pas nu lidt på dig selv Poul, du skulle jo helst holde i rigtig mange år endnu. Godt at der var en vågen og hjælpsom mand som fandt dig. En anden gang bør du kører mere nord på, gerne forbi Mejlby, så kan du måske hører tonerne fra lidt Meyer Sound MSL-3A og 650-R2 i en af haverne. Det lyder nu vældig fint, men det er jo også ved at have nogle år på bagen.
    Hvis der er noget jeg kan hjælpe med, så må i jo sige til.
    God bedring og på snarligt gensyn.
    Kh Kim R

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *