Fuck, flere Furman-er

I dag skal vi en tur til Ebeltoft med et større anlæg plus alt det løse her og der, som det sig hører til. Derudover forventer vi snarligst besøg af en betydelig audiofil personlighed fra det nordvestjydske, som står foran en større revolution. Jo, den kære revisor skal i gang med at installere en Furman P-2300 balanceret strømfætter, og hvis han får blot en brøkdel af den forbedring vi selv fik (og det gør han såmænd sagtens nok), så er der dømt permanent solskin på Skive-kanten. Han skal nok komme snart, ikke mindst fordi han mangler nogle af vores skrig-orange såkaldte “Arctic” strømkabler, der som navnet siger forbliver fleksible ned til minus 40 grader celsius, en absolut audiofil nødvendighed. Derudover medbringer samme Anders revisor 3 stk. mere af dette vidunderlige mirakel-apparat til uendelig glæde for andre. Jamen er det ikke altsammen ganske mageløst, som min gamle ven Rune i Holbæk ville have udtrykt sig på sit prægnante og dybt filosofiske vestsjællandske. Jo, det er det, glæd dig, Anders!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *