Det er ikke studenterhuen, der trykker…

på skallen af denne skribent, det vil nok de allerfleste kunne være enige om. Det kan naturligvis et langt ud af landevejen skyldes, ja man kan vel ligefrem matematisk sige, at det er en rimeligt “tilstrækkelig grund”, at jeg på trods af denne forlængst forglemte akademiske begyndelses-grad aldrig FIK en. Det skyldtes, at jeg skulle have betalt den og at købe en kun alt for hastigt overflødig kommende kommende frisbee for flere hundrede kroner forekom som det rene galimatias(en) dengang i den sørgelige forsommer 1975. Hvor verdens ubestridt bedste helt negerfrie fodboldhold nogensinde, Leeds United, netop var blevet slået på mest usportslige vis af Bayern München i Europa Cup-en for mesterhold. Kun verdens dummeste og mest inkompetente (og med datidens D-mark bestemt bestukne) dommer kunne dog annullere Peter Lorimers føringsmål for Leeds. “Nazi-svin!”, “Ove Hust!” ja værre endnu, evig skam over denne denne købte og betalte Judas i fodboldhistoriens største finale. Nej, det er såmænd i disse tiden kun den obligatoriske CYKELHJELM, der klemmer. Og det gjorde den osse den dag for godt 3 uger siden, hvor denne skribent kyssede asfalten på ukærligste vis. Dengang betød det, at jeg ikke lige gad tage den på. Hm., mærkeligt som tingene så hurtigt kan forandre sig, for det gider jeg da godt i dag. Om det så er nok til at bevise, at den studenterhue, som jeg altså aldrig fik, VILLE have trykket, tjah, det er et af livets store spørgsmål. Som jeg vil fundere over i den næste gode times tid ude på landevejen.

Her tænker du på “Det er ikke studenterhuen, der trykker…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *