Sortere end sort!

Vi kan allerede nu for alle de spændt ventende derude afsløre, at forbedringen i lydkvaliteten efter installationen af en ny 32A gruppe direkte ud til vejen er kolossal. Ikke mindst de monterede 6 kvadrat strømkabler er audiofilt guf. Desværre har det ikke været muligt som ellers foreslået an en ganske forslagen mand (jamen det HEDDER det og det ER han!) at finpudse de sikkert allerede forgyldte sikringer. Prosaisk nok er for-sikringen elektronisk og ikke ganske banal et “”tweake audiofilt” Sådan hedder det for voksne mænd (her mest ment i modsætning til små drengebørn), når det ikke længere er socialt acceptabelt at lege med deres tissemænd i fuld offentlighed.

Ak ja, det var herlige tider dengang man var lillebitte og ikke behøvede at finde på de her oversprings-handlinger omkring hifi, som desværre ikke er meget andet end mere af det samme. Hvormed det jo så ikke er spor anderledes altsammen alligevel, og hvor er man så kommet hen med sit liv siden den legende barndom. Man er vist ved at udvikle sig til en slags “skabs-buddhist” som Hummel-direktøren Chr. Stadil. Med særligt tryk på forstavelsen “SKAB(s)” her naturligvis. Og det med ordspillet på “dillermand” her er ganske tilfældigt som alle vi mænds senere berøring af samme legemsdel altid er det. Ikke mindst når konen kikker. På samme måde som direktør Stadil medvirker i flere og flere ligegyldige TV-underholdningsprogrammer-her gik vi og troede, at buddhisme var en religion for afklaring og halvfed livsvisdom, han er da normalt afbildet noget mere ned almindeligt halv-kvanset, ham Siddharta Gautama/Buddha. Tænk at han så mange år inden selve salig Superman osse havde en dobbelt identitet. Som Stadil stadigvæk!

Og jo, vi glemte næsten det forgæves forsøg på at beskrive den lydmæssige forbedring forårsaget af den nye el-installation. Helt som forventet er den allerede kulsorte baggrund i musikken nu blevet ganske uhyrligt-kolossalt meget mere dybsort. Ja, måske nærmest helt blå, fantastisk superduper hurra. Mærkeligt at vi allerede længe inden der var strøm på kunne gætte det, men sådan noget kan man osse kun, når man(d) er mand!
Om der så er nogen reel forskel er en helt, helt anden sag og der må vi afvente fruens dom senere på dagen, når hun engang vågner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *