Giv os et større hus!

Tiderne er tydeligvis til spøg og skæmt og yderligere udbygning af inventaret her i vores eksperimentelle værksted. Priserne er noget komiske i øjeblikket (tak især i disse tider til de medvirkende i det aktuelt kogende “Kina(kabel)-syndrom” på flere danske hifi-fora, hvor alle som i tidligere tiders hekseafbrændinger blot bekræfter hinanden i et fuldstændigt tilfældigt kinesisk prutkabels absolutte referencekvalitet. Ja det var faktisk så godt, at allerede længe inden det allerførste eksemplar var landet i DK, så vidste alle allerede hvor utroligt godt det var-og det var vel det mest utrolige i denne utroligste af alle trolige tider.

Denne gang er det intet mindre end 4 stk. JBL 4648 spritnye boxe i papkasser og alting med en myriade af 2226-basser på vej. For så vidt som 8 stk. er en mindre myriade..Tillige med atter et sæt 2360-truthorn plus drivere og sager ligeledes nye.
Det bliver spændende at optimere lidt mere på disse herlige kommende klenodier inden de skal videre. Og så er det tillige godt for tidens med alarmerende regularitet tilbagevendende “slanke-kampagne”, fordi de altså vejer tæt ved 100 kg. stykket med påmonteret truthorn.
På den anden side, når man iagttager lasteevnen for en flittig bladskærer-myre, så burde det jo ingen sag være for den “plus 100 kg.-klump” at kaste rundt med den anden kun knapt 100 kg. tunge ditto.
Vi får se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *