En lille efternøler OBS nu med bog-info

I disse dage foregår der i og ikke mindst omkring huset et hektisk forsøg på et allerede noget forsinket avlsarbejde. Forsinket forsåvidt som den mandlige hovedperson i forsøget på at sikre sig en sidste-øjebliks efterkommer allerede er noget oppe i årene. Andre ville måske ligefrem sige, at det mulige afkoms udsigter til at vokse op mere eller mindre faderløst allerede er helt uforsvarligt, men sådan ser vi nu ikke på det. Det skal man vist heller ikke som muligt kommende forældre.

Eller forældre og forældre, det er vel så meget sagt, mere sådan en slags forældreskab (ikke at forveksle med det for tiden særdeles udbredte RÆVE-skab!) “pr. stedfortræder” For gamle Folmer Hund er “på den” igen, “pardon my French”, som englænderne så elegant udtrykker det. Her lige inden alderens allersidste salgsdag uafvendeligt indfinder sig, og hvor en hundeguf eller blot en leverpostejmad er en langt mere vel- og kær-kommen syssel end udmattende og forpustende parringsarbejde, ja så har den gamle fyr alligevel ladet sig lokke. Af særdeles vimse og attraktivt duftende Fister (hun)Hund, så vi skal atter engang annoncere den højst reelle og enestående mulighed for at sikre sig en hundehvalp efter det helt unikke audio-ikon Folmer Hund. Tænk hurtigt, det gjorde Folmer!

Ellers er det en kilde til stadig undren, at hver eneste sjælden gang, vi efterhånden bevæger os over i hifi-idiotiens verden, ja, så bliver vi spottet. Og det både på den ene og den anden måde, både på den ene og den anden måde, se blot her, hvad den som altid anonyme “Finlytter” skriver:”Han(altja jeg, red.) mener jo at jeg(altså han red.) enten er klog eller rigtigt klog (ja skrevet med t). Nu burde han måske han valgt et andet eksempel på sproglig uformåenhed end lige det her, hvor adverbium-formen faktisk ender på “-t” At den sproglige fremtid (eller desværre nok allerede nutid!) for adverbier givetvis så er den samme for den mellem “procent/procentpoint”, som vist allerede er forsvundet, tjah det er så trist.

For som samme “Finlytter” så givetvis korrekt observerer, “Ja Poul er ikke den skarpeste kniv i skuffen…” Dette er ganske muligt og vel nærmest sandsynligt selv om konkurrencen i “knivskarphed” blandt de flittigste deltagere på de danske hififora nu ikke akkurat er ja altså “knivskarp” Sådan mere en slags impotent klappen hinanden på skuldrene og lige netop er jo ikke denne skribents absolutte spids-kompetence. Så hellere være lidt spids. De alt, alt for få og stedse færre skuldre, der er tilbage hvilket jo ikke kan eller bør undre. Som alle små akvarier i terminal økologisk katastrofal ubalance er udfaldet, den ultimative uddøen af de sidste stakler alligevel givet forlængst. De få tilbageværende har forlængst forgiftet miljøet for alle de mulige nytilkommende småfisk.

Og til spruttende Stefano med gårsdagens karakteristik af denne skribent som “Hold kæft en idiot”: Snup en pille (mere) Det plejer jo at hjælpe i længere perioder. Var det blot så simpelt for alle de få andre hifi-“misfits” derude og det er det måske..De er blot forbandet svære at finde for pille-pakkeposten bag al deres anonymitet. Hele den forum-aktive halve snes ak ak ak..
Nå, denne gamle lettere semi-skarpe mand må desværre løbe nu, jeg skal ud og støtte (moralsk) op om min gamle hund, der konstant belejres af den der dikkende og lokkende hunhund. Man skal vælge sine kampe og kende sine muligheder som gammel, så ro på, gamle ven og tag en slapper. Til dagens nye søde udfordringer .
Dagen er ganske ung endnu og der er hegn om haven. Giv den gas, gamle ven, men bare helt roligt..

Og derudover findes der faktisk ikke mindre end 4 bogudgivelser fra denne skribents højre pegefinger (plus periodisk brug af venstre, nogen særlig ækvilibrist er jeg ikke på et tastatur. Uden at tænke særligt hurtigt skriver jeg til alt held endnu langsommere uden at nogen af tingene dog altid derved ligefrem bliver bedre. Jo, der er sandelig udgivet fyldige bogværker i både 2008, 2009,, 2010 OG 2011. Og de 2 sidste kan faktisk lånes på biblioteket, dette blot som serviceoplysning for særskilt hårdnakket/skurvede hoveder derude. Og derudover ville det varme med lidt mulige bibiotekspenge.

2 meninger om “En lille efternøler OBS nu med bog-info”

 1. Poul

  Du får for lidt…

  Find dig en kvinde og få dig et knald, så vil du se mere lyst og positivt på livet.
  (Hvis du har en kvinde, så skift hende ud med en som gider og give dig det. Du trænger til et blowjob).

  PS:
  Det er venligt ment.

  Bertil

 2. Hej Bertil
  Tjah, hvem gør vel egentligt ikke det? De mest aktive skribenter på de danske fora er da tydeligvis (heller) ikke blandt undtagelserne. Måske det blot er en del af hifi-hobbyen, jeg tør næsten ikke tænke tanken til ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *