“The Sky is the Limit!”

 

Lige inden den vederkvægende morgencykeltur en enkelt sober tanke omkring de begrænsede udfoldelsesmuligheder i det moderne menneskelivs-vilkår. Nemlig det paradoksale i modsætningen mellem alle de højtflyvende og fantastiske tanker, der fostres af alle de frigjorte vellyst-hormoner ved hård fysisk udfoldelse og så de særdeles prosaiske problemer, som man efterfølgende møder ved hjemkomsten. Som lave lofter for eksempel.
For nej, på trods af tankernes flugt helt op i den øverste statosfære, hvor ellers kun flyvningens vistnok første historisk-regisrerede pionér Ikaros tidligere har fløjet, så er det ved at være problematisk at udbygge vores forstærker-maskinpark ret meget mere. De senest ankomne spøg-og-skømtlignende apparater fra XTA (speaker management processorer) og et par unikke helt passive Drawmer equalisere mindsker spændet til loftet i faretruende grad.
Nå, det gode er så, at hyldens bæreevne endnu er intakt. Med tøt ved 500 kg. på stålstativet er der ellers dømt betydelig belastning, men vores lille firma skyer altså absolut ingen midler for at etablere en test-opstilling som den her.
Hvor altså ellers beton-loftet efterhånden er ved at være den yderste grænse..

Posted by Picasa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *