Studie-standard?

 
Posted by Picasa

I dag som længe lovet (som så meget andet-ja, sekunderer fru Mathiasen!) et par billeder af vores nye strøminstallation. Som det muligvis fremgår er vi ikke helt færdige med installationen og den særligt opmærksomme eller eventuelt blot nødtørftigt-fagligt legitimerede seer vil kunne bemærke et lidt tilfældigt præg i føringen af de ellers fine orange netkabler..

Nu er den iboende støjende natur af netkabler noget begrænset derved, at de fleste af kablerne forsynes fra en Furman (eller altså rettere 2 stk.) P-2300 plus/minus 115 volts balancerede forsyninger, hvis potentiale for udstråling af støj er overordentligt begrænset. Derfor ser det nu ikke alt for kønt ud, men som sagt, der mangler osse noget. Nemlig en ligefrem aldeles lovlig 32 amperes 230 volts installation helt dedikeret til husets centrale strømregulator med det dertil hørende obligatoriske blå CEE-stik, en Furman P6900.
Kan verden overhovedet teoretisk nogensinde tænkes at blive bedre. Måske lidt med en lidt pænere kabelføring..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.