Livets barske realiteter…

..kan sommetider være, ja, altså nærmest ubærligt barske. I disse dage, der normalt er ganske fredelige og nærmest en smule “søvngængeragtige” på grund af skoleferien, plejer denne skribent at “lege lidt hifi”, en herlig syssel for helt rigtige mænd af den “retteste støbning” Og hvem ønsker dog mere end denne skribent sig at være netop DET? Og så er det alligevel altsammen blevet anderledes.

Vi har ellers fået monteret vores new old stock JBL 2450J-drivere i stedet for de nærmest antikke 2445J og sikke de dog kan spille. Om de spiller bedre end forgængerne er svært at sige, da jeg endnu ikke har lyttet på højttalernes såkaldte “akse” På dansk betyder det noget mere sørgeligt-prosaiske, at jeg sidder i en ret vinkel på systemerne og derudover på den anden side af en halv-mur. Helt godt lyder det således ikke her, og det er der gode og ikke mindst nødvendige grunde til. De sidste er tit de bedste og så rigeligt de eneste både nødvendige og rigeligt tilstrækkelige forudsætninger-for ringe lyd forstås.

Nå, det bliver måske bedre i løbet af dagen når ellers jeg lige har fået skovlen under under et par noget forskelligartede ordrer i den tungere ende fra i går. I går fik vi et par endda særdeles fine ordrer til såvel en lokal frikirke som til et par klubber i den lokale Gellerup-plan. Således er vores dagligdag så både varieret og farverig.
Og altså osse uhyre barsk, fordi den så afgørende står i vejen for friheden. Ja man kunne måske svinge sig helt op i de panegyriske højder og endda tale om selveste det FRIE VALG! Mellem altså JBL 2450 og JBL 2445..
Hvis nogen måtte mene, at dette måske er at flyve lige lovligt, så har de naturligvis formelt ret. Sådan er vi simple mænd desværre blot, derfor kan man nu godt glæde sig til det store “show down” alligevel. Heromme rundt om hjærnet lyder det allerede helt fint og det gjorde det iøvrigt osse i forvejen.
Sikke dog problemer i et mere og mere modent mande-liv…!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.