Fruen har desværre fået en tjans…

som “hockey-mor” i dag, så mens vi venter på den nødvendige kærlige og moderlige hjælp med den desværre lidt endnu forlængede føljeton om billederne fra ATC, så vil vi glæde os over atter en tilføjelse til vores sortiment. Ja, vi har søreme til test fået en Furman P-6900 strøm-fidus med en kapacitet på ikke ganske ubetydelige 30 ampere. Sådan en fætter koster næsten en hel milliard og ser imposant ud, så derfor er den naturligvis god. Ja, faktisk så god at den allerede nu ret få minutter inde i test-fasens første spæde begyndelse både fremkalder større “ro i lydbilledet” på en totalt “kulsort baggrund” Hvis det her lyder som total volapyk, så er det naturligvis fordi det er det! Vi anvender blot de normale high fidelity-udtryk for, hvordan det mærkeligt nok ALTID lyder, når man har købt noget, som blot har været dyrt nok. Eller alternativt den vel nok endnu mere narcissistisk-sygelige version, som vi ser i disse dage på avtainment.dk, hvor repertoiret i andægtig begejstring over egne evner på forunderligste vis udstrækkes til almindelig hysteri om et kabel til 200,-
Som alene ophøjes til audiofil reference, fordi et par erfarne “opviglere” kører en opvisning i almindelig selvforstærkende selv-suggestion og accelererende hysteri, hvis lige den vestlige Verden vist ikke har set siden middelalderens såkaldte “børne-korstog”. Aldrig har vi dog set mage til almindeligt amok-løb over et fuldstændigt ligegyldigt kinesisk standardkabel, som en fyr helt tilfældigt har “klikket” hjem på nettet blandt ca en million andre ligeså ligeså ligegyldige alternativer til HELLER ingen penge.

Nå, men den kendsgerning, at denne provinsboer fra Sydjylland (bemærk: de største tåber blandt de p. t. mest aktive på nettet ups denne skribent vel ikke ganske undtaget gys, ER og har traditionelt altid været provins-boer!), helt selv har “opdaget” dette hidtil helt ukendte kabel, gør jo både kablet fantastisk og den kække opdager blot så meget mere hæderværdig.
Hold da helt kæft, hvor er mænd dog åndssvage når de skal forsvare egen fortræffelighed. Tilbage til den nye Furman, det er jo noget ganske andet. Eller er det?

5 meninger om “Fruen har desværre fået en tjans…”

  1. Hæ, ja det er ret sjovt at læse på AV idag. Den er da helt gal nu med MØ, og jeg husker da også tydeligt en af dine blogs iår, som beskrev det fine ved psykofarma, nemlig det at det virker. Hinten er her at man kunne se dets effekt på tråde på det netop omtalte websted for hifitosser, især der hvor Mogens Østjylland huserer.
    Kablet de går amok over er sikkert ganske godt. Det helt fine ved det er at det ikke ruinerer nogle af dem og at de ikke kan få stød af at lege med det.

  2. Og når man stiller den ovenpå de 2 stk Furman 2300 balancerede fætre, der allerede står der, så er der dømt rigtigt "hifi-tårn" som i egen ungdom, denne gang blot med 116 kg jern. Og SÅ må det da godt nok være godt nok!
    Håber så bare, at der er det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *