Atter en dag..

.., hvor pakkeri og andre former for manuelle aktiviteter står i vejen for alskens intellektuelle sysler. Heldigvis står så tillige elementernes relative rasen I vejen (eller måske som is PÅ vejen) for denne skribents traditionelle vintermotions-tvangskampagne. Nå, det får så nok desværre være, det er måske lige det mest selvmorderiske at rejse sig på cyklen på den store klinge med et så forræderisk underlag.
Mærkeligt at man så hurtigt næsten savner de her ved overfladisk betragtning nærmest små-perverse og strabadserende morgen-cykelture, som ellers allerede i år har kostet én seriøs tur “på røven” Nå, men vi siger vist alligevel blot “pas” de nærmeste par dage med nærliggende fare for, at fruen i sit indendørs motionsraseri på spinningcyklen får et forspring.
Den risiko må jeg så løbe da jeg ikke rigtigt har lyst til at løbe den anden-den med “røvturen”!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.