Afsted igen!

Så er det atter tid til at genoptage de kontemplative morgencykelture efter en glatføre-pause. I mellemtiden er familiens slankekur nu skredet planmæssigt frem (dvs måske nærmere numerisk TILBAGE) men derfor glæder vi os nu noget til lidt fysiske kraftudfoldelser.
Det værste ved al den dybe omtanke og næsten krystallinske klarhed i erkendelsen, som disse ture fører til, så desværre ikke kan nå at komme på skrift. Fordi netop hele tiden går med de nødvendige fysiske udfoldelser.
Nå, jeg må vist bare skrive en bog i stedet for. Faktisk indgår allerede i firmaets langsigtede planer at inkludere egentlig skribentvirksomhed så nu gælder det så¨blot om at opleve mest muligt, så der bliver noget at skrive (hjem) om! Hm, måske vi helt tilfældigt har ramt menneskelivets måske mest fundamentale vilkår her?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.