55 farvede Mogami-kabler..

..ligger der foran denne skribent her til formiddag. I en naturligvis forventningsfuld kakafonisk symfoni af farver og længder ligger de dér og venter på at få stik på, og da det er til firmaets absolut største kunde, så er det vist blot med at komme igang. Især fordi da det efter det glatte føre har meldt forfald atter er blevet uomgængeligt nødvendigt med en morgencykeltur på den store klinge. Trods mange forsøg på at finde en undskydning fra at fortsætte vinteres “anti-flommeflæsk kampagne”, så har det vist sig plat umuligt at finde på tilstrækkelige undskyldninger. Derudover er det nu osse rart at opdage, at der faktisk findes muskler under det hastigt skrumpende skind.
Det mest forbandede er så blot, at alt det klarsyn, der fremkommer af den monumentale monotoni i disse fysiske kraftpræstationer, så ikke kan videregives. Fordi der ikke er tid for al cykleriet og lodde-arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *