Netnedbrud og julefedt

Vi beklager dagens langsomme start. Vi har været plaget af lidt skematisk netforbindelse her til morgen. Til gengæld er årets første fedt-kampagne gået i gang endnu inden det rigtigt er blevet morgencykelvejr. Det er en trit men uundgåelig udvikling (men heldigvis endnu reversibel) at de ca. 40 par australske kvalitets-moleskin bukser i samme størrelse, som denne skribent er ellers den lykkelige indehaver af, på skrækkeligste vis allesammen klemmer og det samme sted. Derfor bliver det lidt smår med visdomsordene her den første måneds tid men det er desværre en uundgåelig handlingsplan, hvis mine allerede fra starten tvivlsomme evner som ideel “vaskebrædt-mavet mand” igen skal til ære og fordums væedighed. Og i mine sidste år som havnearbejder i Horsens var jeg en ganske velbygget fyr. Givetvis vanskeligt at forestille sig for andet end ganske særligt flyvsk-fantasifulde personer, lidt på samme ulyksalige måde som datidens af denne skribent så højt attråede ungmøer er blevet til trivelige matroner med hængende “kæbeflæsk” a la den fra Mickey Mouse så kendte politimester Striks. Skræmmende som man i dette gensyn genoplever det nylige gensyn med ens egen bug i det store spejl…

Det er så efterhånden et stykke tid siden, men jeg giver den lige endnu en chance ude på landevejene, det plejer at hjælpe. Ikke for evigt, ikke engang nødvendigvis særligt længe, men det virker!
Ellers skal vi lige citere en skribent på netstedet recordere.dk i forbindelse med det danske højttalerfirma Kibris nylige bortgang: “Øjebæens kongehøjttaler er ikke mere. Hvem kommer dog til at savne dem? De lignede jo noget man lavede i sløjd i 8. klasse.” Et synspunkt det kan forekomme vanskeligt at være totalt uenig i…
Det værste er så blot, at vores egne heller ikke altid ligefrem klassisk smukke noget hjemmegjorte og heller ikke ubetinget vellykket-hjemmeslødede biografkonstruktioner nu ikke længere har nødvendig og nyttig konkurrence fra Kibri. Som negativ reference, ganske vist men alligevel.
Nå de spiller heldigvis bedre end de ser ud, ganske heldigt og vel i virkeligheden ganske uundgåeligt..!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.