Møder, møder!

Efter en uge med levering af ikke mindre end 3 større komplette PA-systemer vil vi læne os tilbage i stolene. Lidt. Inden vi altså uforknyt vil tage til møder i det nørrejydske udover at vi osse i dag får besøg fra en anden stor leverandør, som hidtil ikke har villet handle med os. Vi får så at se, hvad der kommer ud af det udover lidt almindeligt “fedtspilleri” Lidt kostbar er man vel altid og da ikke mindst når man har råd til det, og det har vi heldigvis-altid en god støtte for den faglige og personlige integritet!

Det er altid rart at have adgang til hele “vare-paletten” men lige den her er godt nok mere end almindeligt udfordrende. Ikke mindst efter at samme producent eller hvad man nu skal kalde det, lige fra denne skribents spædeste branchestart har stået som branchens absolutte reference. Ikke i kvalitet desværre, mest i kunsten at sælge en usigeligt billig råvare til en usigeligt høj pris.
Og respekt for det, vi får så se, om det forbliver ved det! Lidt flatterende er det trods alt altid at blive opsøgt af firmaer, som vil sælge til os efter aldrig før at have villet. Og nej, der stod ikke “flatulerende” selv om det sagtens kan blive “en fis i en hornlygte”, men i en kold tid er det vel osse en slags varme…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *