Jo tak, det..

..går fremad med både kondi og kur. En god times tid i højeste gear i fuldt fart udover bakkerne hver morgen plus lidt af det “løse” resten af dagen giver hurtige resultater. Dette er ikke overraskende, denne skribent har trods alt været der før og kommer det såmænd nok osse igen engang, men som dagens tiltagende lysmængde på denne tid er det alligevel altid lidt af et under. At det overhovedet kan lade sig gøre at speede forbrændingen op i ens efterhånden tiltagende let-affældige jordiske hylster..!

At der så samtidigt er mere end rigeligt at lave og ikke mindst fjern-levere i vores lille virksomhed er så blot en yderligere bonus. Ja faktisk har der været så meget at se til, at vi endnu ikke har prøvet de angiveligt superfede Beyma Heil-diskanter, som blot ligger og glor anklagende og ørkesløst på os.
Det kan man så glæde sig til, umiddelbart foran os ligger nu de sært dragende mørke landeveje. Tak, Gud eller Darwin eller hvem det nu var, der opfandt endorfinerne. Uden dem ville meget være anderledes denne dag. Nemlig skidesvært i stedet for skidelet og det er dog en betydelig forskel i selv de bedste familier!

4 meninger om “Jo tak, det..”

 1. Set udefra, ser det med tage-på-og-tabe-det-igen noget cyklisk ud. Ikke cykelist, men cyklisk:-)!!
  Selv afstår jeg fra udendørsaktiviteter i denne forbistret kolde tid. Men hatten af for din iver og beslutsomhed, Poul! PS fruen har givet mig en Stetson hat med bred skygge og farvede fjer i den ene side. Hun synes jeg skal se lidt vi-bor-på-landet agtig ud, så jeg går og prøver at vænne mig til et semi-Cocodile Dundee look. FItter ikke rigtigt endnu. Hvor lang tid tog det dig at blive totalt Austalianiseret?

 2. Skarp iagttagelse, Jakob, livet ER cyklisk: Man pumper lidt, bliver flad igen og så gentager tingene sig indtil luftforsyningen forsvinder.
  Uha, det gik hurtigt, men nu gik mine umiddelbare forfædre osse allesammen i linolie-oilskinsfiskertøj, så det kan være derfor, at naturromantikken slog så hurtigt rod!

 3. Hej Poul,

  Jeg er semi-interesseret i disse Beyma diskanter. Jeg står og skal bruge ca. 105 db følsomme super tweetere i stedet for de Fostex jeg uheldigvis har købt. Problemet er at fostex lyver om enhedernes følsomhed som højst er 100 db.
  Venter spændt på en beskrivelse af resultatet!

  Mvh.
  Kristoffer

 4. Stoffer, du er koblet på en mand, der bruger samme Beyma til tæt ved bundgrænsen af sit frekvensomfang med fremragende resultater siger han. Og da han er en fin fyr skal det såmænd nok passe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.