Jamen det går fremad!

De lange morgencykelture og en spartansk indtagelse af levnedsmidler giver de forventelige hurtige resultater i retning af betydeligt vægttab, og det er jo ganske herligt. Den første sejr er selv at være i stand til at klippe sine tånegle uden særlige anlæg for akrobatik for at opnå den fornødne visuelle kontakt med tæerne uden brug af spejle eller andre stedfortrædere.

I disse dage påbegynder vi på den hjemmefronten en videre “elektrificering” i forbindelse med anskaffelse af atter en Furman P-2300 balanceret såkaldt “power conditioner” En foreløbig lyttetest omfattende én forsøgsperson har afsløret en tydelig forbedring. Statistisk er det måske ikke akkurat signifikant eller imponerende, men når det nu er fru Mathiasen, der er forsøgspersonen, så er det anderledes betydningsfuldt.

I samme ombæring er vi i gang med at udskifte langt hovedparten af vores strømkabler til en forbedret type. Det forbedrede består mest i, at de udover at være klart orangefarvede (hvilket forventes at subjektivt at medføre en afgjort “varmere” lyd), så passer de bedre i “hullet” som englænderne udtrykker det “(Pardon my French!) De her Furman-fætre er forsynet med en bunke såkaldte IEC-brønde og da tilgængelige løse stik er mekanisk grinagtige og notorisk upålidelige, så har vi valgt en standard studieløsning med fine fuldt-færdige kabler i passende længder. Vi forventer en yderligere kæmpeforbedring hvis man ellers skulle tro på hvad de i disse dage særligt flittigt debatterende “blød-hjerner” diskuterer på avtainment.dk om kabler.

Det er altid en god gammel traver, det med “lyden” af kabler, og det mest interessante i diskussionen derovre er vist mest den statistiske tilfældighed, at så mange af debattørerne helt tilfældigt samtidigt har glemt deres medicineringsdosis. Der hersker ellers sædvanligvis i ugevis fred og fordragelighed derovre uden aktivitet overhovedet indtil Helvede igen bryder løs. Mærkeligt at så aktive personer og det døgnet rundt så længe kan forsvinde helt igen. Osse godt, for det viser jo, at psykofarmaka trods alt virker. Og osse skidt., fordi de jo så tydeligvis ikke virker hele tiden..

Ellers må vi i disse dage holde os lidt tilbage i skriverierne, der ofres på det stærkt osende “fedtforbrændings-alter” Det er synd, for ind imellem dukker der rene perler op som for eksempel denne citeret efter den danske europaminister i egenskab af Danmarks nye EU-formandsskab. En meget, meget betydningsfuld post som alle ved uden at ret mange dog vel ved hvem det var Danmark afløste. For slet slet ikke at tale om, hvem der måstte være det næste eller hvor længe Danmark er formands-land..

Nå, i forbindelse med, at det nylige medlemsland Ungarn har “slået sig noget i tøjret”, som det hed sig i min barndom med lidt mere end almindeligt alternativ-demokratisk lovgivning har det fået EU på nakken. Det kan man så mene om, hvad man vil, vi ved godt hvad vi selv mener. Næh, ved nærmere eftertanke er jeg faktisk i tvivl.
Om så den danske Europa-minister, den noget parlamentarisk marginaliserede Nicolai Wammen osse er det, er svært at vide. For som han så fornuftigt siger: “Som formandsland støtter vi kommissionens arbejde med at foretage en grundig juridisk vurdering af, om de nye ungarske love overholder EU´s spilleregler” cit. slut. Prøv lige at læse det her mageløse mundtlige makværk igen. I gamle mindre politisk korrekte dage hed sådan nogen så vidt jeg husker “rent mund-lort”. Hvis det altså overhovedet er et sprog, der kan eksistere mundtligt, for prøv lige at memorere og derefter fremføre denne totalt intetsigende udtalelse, det er ganske svært, ikke?
For hvad er det lige, Wammen siger her udover altså overhovedet ikke blot bare det allermindste.
Måske vi blot har opdaget det første eksempel på den “rene kondenserede tomme luft”, der vist heller ingenting fylder eller indeholder…

2 meninger om “Jamen det går fremad!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *