Jamen vi er her skam..

..osse i dag. Måske ikke hele tiden, en del sidste-øjebliks afleveringer skal afsted, men sådan alligevel det meste af tiden. Og derudover skal der da fra denne inkarnerede hedning lyde de allerbedste ønsker om en glædelig til jer alle derude. Lad den blive hjerternes fredelige familie-fest og husk lige det dér ekstra kys og kram til konen.Ellers vil vi snart ufortøvet begive os ombord i en jule-kalas, som ikke lader julefesten hos Harald Blåtand (som skildret i Frans Bengtssons udødelige klassiske roman “Røde Orm”) meget efter. Om overhovedet noget, den slags ved man jo altid først bagefter, og til den tid er det alligevel alt for sent. Ikke at foræde sig forstås…
Glædelig jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *