Fløjlshandsker

Nu går vi ikke altid nødvendigvis på liste-fødder på denne side, ja undertiden kan vi ved eksempler på særlig dårskab derude måske forekomme en smule syrlige. For eksempel har vi i anledning af lidt alternative tolkninger af regler om almindelige private forbrugskøb ganske uskyldigt påpeget, at forbrugeren er ganske retsløs efter salgsstedets eventuelle lukning eller konkurs. På min fødeø Endelave ville det have heddet “at stå med skægget i postkassen” uden at der dog ellers i nogen af min barndoms huse (ikke mine egne, hele ØENS) overhovedet VAR nogen postkasser. Da ingen af husene nogensinde var aflåste lagde posten som en selvfølge posten på køkkenbordet, hvor dog ellers? Og dengang i den “postale ur-tid” kom han ligefrem flere gange. OM DAGEN! Og derudover var det osse kun hippier og andre fjolser, der havde skæg dengang, i det hele taget et noget mærkeligt udtryk og da ikke mindst fordi klemmen ved at sidde fast med skægget i en postkasse trods alt ikke er svær at komme ud af?

Nå, nok tanker om ingenting særligt og så alligevel. Denne skribent er jo en trods alt noget følsom fyr, og derfor lægger vi som festugedirektøren Jens Folmer Jepsen særlig mærke til dem, der måtte kommentere vores forskellige gøremål. Det kan der undertiden komme sjove ting ud af. Eller måske nærmere paradoksale og problematiske. Tilbage et kort øjeblik til den annoncerede kontrollerede (forhåbentligt da) nedlukning af hifi-firmaet High-Performance Audio, som har kæmpet nobelt og vist altid ordentligt. De vandt blot ikke, hvem der så måtte gøre det fremover.

Vi fremførte den uskyldige kommentar dengang, at man som kunde formelt var noget på Herrens mark i forbindelse med efterfølgende servicebehov, og det burde jo ikke være egentligt kontroversielt. Sådan er loven om private forbrugerkøb trods alt skruet sammen. Alligevel kommenterede en 3. part, en københavnsk hififorretning (men altså ikke den nedlukkende, som tydeligvis er klogere og det tiltænker jeg ham bestemt osse) på vores skriverier. Helt så nådigt går det ikke ham den anden, den analytiske intelligens` nådegaver er jo tydeligvis ikke altid lige nådigt fordelt.

Tonen er måske lige i den tarveligere ende, og beskriver en “fantastisk uvidenhed ” hos denne skribent og samme som en “kong gulerod (skulle vel retteligt være med stort begyndelsesbogstav red.?) når man er totalt blank” og “kan det hele…i sin hjemmebiks” cit. hifi4all
Nu er vores kritiker her nu strengt taget osse kun et enkeltmandsforetagende, men derfor kunne han selvfølgelig godt have ret med hensyn til sin tolkning af garantiforpligtelserne. Det har han så blot ikke, og derom kan enhver forvisse sig på få minutter. Det kunne så naturligvis altsammen være ligemeget, hvis det altså ikke lige var fordi, at manden altså driver en forretning udelukkende med salg til private. I den sammenhæng er det her altså mere end almindelig problematisk rådgivning og måske kun lige knapt reel oplysning. Men nyttig, det er oplysningen da bestemt omend nok noget ufrivillig.
Andre kunne måske fristes til at kalde dette noget helt andet, og det kunne vi såmænd osse sagtene selv.

5 meninger om “Fløjlshandsker”

 1. Hej allesammen,

  Har du brug for et lån? Anvend nu, hvis du er interesseret med 4% rente.

  Vi tilbyder det bedste lån, vi tilbyder gældskonsolideringslån op til 5 millioner * Business setup Lån op til 10 millioner * Personligt lån op til 4.000.000 * Boliglån Op til 5.000.000 * Bilselskabsfinansielån Op til 7.000.000 * Erhvervslån op til 5.000.000 * Investeringer Udlån op til 7.000.000 og over * ETC

  Kontakt os via: E-mail: louisdaughtryinvestment07@gmail.com

    Lån ansøgning formular!

    Dit fulde navn:
    Beløb der kræves som lån:
    Varighed af år:
    Land:
    Mobilnummer:
    ID-bevis:
    Månedlig
    Formålet med lånet:
    Fax nummer:
    KØN:
  Har du ansøgt om et lån før?

  Venlig Kontakt os via: E-mail: louisdaughtryinvestment07@gmail.com

  Tak
  Louis Daughtry.

 2. Hej allesammen,

  Har du brug for et lån? Anvend nu, hvis du er interesseret med 3% rente.

  Vi tilbyder det bedste lån, vi tilbyder gældskonsolideringslån op til 5 millioner * Business setup Lån op til 10 millioner * Personligt lån op til 4.000.000 * Boliglån Op til 5.000.000 * Bilselskabsfinansielån Op til 7.000.000 * Erhvervslån op til 5.000.000 * Investeringer Udlån op til 7.000.000 og over * ETC

  Kontakt os via: E-mail: louisdaughtryinvestment07@gmail.com

    Lån ansøgning formular!

    Dit fulde navn:
    Beløb der kræves som lån:
    Varighed af år:
    Land:
    Mobilnummer:
    ID-bevis:
    Månedlig
    Formålet med lånet:
    Fax nummer:
    KØN:
  Har du ansøgt om et lån før?

  Venlig Kontakt os via: E-mail: louisdaughtryinvestment07@gmail.com

  Tak,
  Louis Daughtry.

 3. Hej,

  ARLENE WILLIAMS FINANCE FIRM tilbyder i dag noget lån for at imødekomme dine økonomiske begrænsninger, uanset din situation, der starter med 5.000 USD. Ved 100 millioner USD med 2% overkommelig pris, gratis forsikring, dårlig kredit accepteret. Lånebeløbet er omsætningspapirer, den pålidelighedstjeneste vi tilbyder. Ansøgningen omskæres kun gennem (Arlenewilliamsloanfinance@hotmail.com) eller whatsapp +19513957929 All succes.

  ANSØGERSDATABLAD

  Fulde navn:
  Land:
  Adresse:
  Firmanavn :
  Telefonnummer:
  Beskæftigelse:
  Navn på firmaet du låner fra:
  Lånetid:
  Lån påkrævet:
  Månedlig indkomst:
  Lånemål:
  Navnet på den hjemmeside, som du fandt posten til:
  Nuværende stilling på arbejdspladsen:

  Vær hilset!

  Mr. Williams

 4. Å få et legitimt lån har alltid vært et stort problem For kunder som har økonomisk problem og trenger løsning på det. Spørsmålet om kreditt og sikkerhet er noe som kunder alltid er bekymret for når de søker lån fra en legitim utlåner. Men .. Vi har gjort den forskjellen i utlånsbransjen. Vi kan ordne et lån i størrelsesorden $ 5.000.00 USD til $ 500.000.000.00 USD så lavt som 3% rente. Vennligst svar umiddelbart på denne e-posten: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

  Våre tjenester inkluderer følgende:

  Gjeldskonsolidering

  Andre boliglån

  Bedriftslån

  Personlige lån

  Internasjonale lån

  Lån for alle typer

  Familielån
  Vi finansierer småskala lånefirma, mellommenn, småskala finansinstitusjoner fordi vi har ubegrenset kapital. For ytterligere detaljer å gå om å skaffe et lån, kontakt oss, vennligst svar umiddelbart på denne e-posten: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

  Mr Bill Johnson

 5. Hej mennesker. Mit navn er Helena Karas fra Prag 8. Jeg modtog et lån på 15.000.000 CZK fra Peter Krajcovic til en fast ejendom i Prag 2. Mr Krajcovics korrekte email er senatorrpwalter@hotmail.com. Hans lån er 100% garanteret. Kontakt ham, hvis du stadig søger lånet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *