En god efterjul..

ønsker vi alle vores kunder og læsere og andre gode mennesker. Hvorefter vi straks vil gå i gang med en god stak haste-hastesager, der lige er tikket ind på vores elektroniske “ticker tape” Som de strimler jo hed, som man ved tidligere tiders triumftog for amerikanske helte og andre notabiliteter dryssede ud af kontor-vinduerne i downtown New York, når heltene defilererede eller kørte forbi. Faktisk blev folks popularitet derefter direkte målt på (eller rettere VEJET, da man helt officielt vejede de efterfølgende affaldsbjerge.
Den slags kaldte man engang for en “ticker tape parade” og det var jo netop hvad det var. Hvordan man gør den slags i dag ved vi for lidt om, måske der blot ikke længere er så meget at fejre derovre..? Nå, men det er der så heldigvis her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *