BREAKING:En veritabel naturkatastrofe!

Nu kan man naturligvis med betydelig ret hævde det lidt absurde i at advare mod naturkatastrofer, der HAR fundet sted. Lige i det her specielle uhyre akutte vil vi gøre en undtagelse, da katastrofen ikke endnu kun er i sin vorden men desværre uhyre aktuel. Som et altødelæggende kolossalt mudderskred mod alt, hvad der er godt. Af denne selvsamme grund ser vi dagen i dag, der ellers skulle være fuld af fjas og glögg og masser af arbejde, som den måske hidtil største trussel. Mod selve JULEN, simpelthen.

Der er nemlig ifølge TV2-reklamerne kommet en ny juleplade, som ikke blot kan komme til at gøre en ende på alle andre juleplader. Den er ikke alene ikke spor god, den er nemlig rædselsfuldt forfærdelig, og netop deri ligger dens sande trussels-potentiale. Mange vil vel allerede i denne kursoriske beskrivelse kunne genkende den nye juleplade af den lokale sanglærke Jette Torp. Denne gang har hun således rettet sit aldrig svigtende fokus af total manglende kunstnerisk substans mod selveste julen. Forestil dig de ondsindede gnækkende mars-boere i filmen “Mars Attacks!” med forlorne “tand-smil a la Torp”, mens de med deres stråle-skydere smadrer Jordens traditionelle vidundere én efter én. Sådan osse med Jette og julen.

Nu har Jette Torp tidligere med samme held anskudt enhver folkelig dansk interesse i for eksempel den irske folkemusik. Sådan noget kræver en skrækindjagende kombination af enestående mangel på menneskelig overbevisning og selvfed fremførelse af disse ellers indtil nu robuste irske klassikere. Som de sønderbombede amerikanske slagskibe “Nevada”, Arizona” og “West Virginia” ved Oahu, Hawaii den 7. december 1941 ligger alle disse herlige sange totalt flad-maste efter det altødelæggende vokale styrtbombeangrebe fra Torp. Intet er det samme som før efter sådan katastrofe og bliver det aldrig helt igen.

Derfor: Hvis du har en TDC-forbindelse med automatisk optagefunktion, så se for Guds skyld alle danske programmer med reklamepauser FORSKUDT. Det giver mulighed for sikkert og uden lyd at sondere terrænet/programmet ved lidt hurtigspoling forud, så man til enhver tid ved, at ihvertfald den næste time er man sikker. Hvorefter man går tilbage til start, ser den “minestrøgne” del af sendefladen og man kan gennemsejle den nu sikre zone, og derefter gentages proceduren. Det kan på det bestemteste anbefales at opretholde denne sikkerheds-procedure indtil juleaften.

Alternativt kan man selvfølgelig osse blot købe Torps plade. Desværre nok med risiko for, at der kommer en mere til næste år, men der gør der nu desværre nok alligevel. De fleste kender vel én, som fortjener en rigtig hade-gave, men alligevel: HVIS nogen får det her mageløse makværk af Torp i julegave, må man altså have været en rigtig skidt fyr m/k! Løb mens du kan eller se at få dig forbedret i en Helvedes fart og frels den kære gamle jul, som vi (endnu) kender den!
Og derudover er der som sædvanlig gløgg til alle osse i dag naturligvis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.