Måske ikke overraskende er der dømt ..

lidt “små-snot” osse i dag, men mon dog ikke denne stoute skribent af solid sømands-æt alligevel vil formå at passe de daglige pligter. Muligvis ikke dem allesammen, men så kan min skønne frue og de andre jo heldigvis tage over.
Og a propos tage, så er atter en kendt politiker taget (næsten) med fingrene i kage(dåsen) eller hvor fingrene nu pricist var. Det er minister Carsten Hansen, der er blevet mindet om en tidligere brøler i retning af sexchikane. Eller hvad det nu er, det kan være svært at finde ud af, da der er indgået forpligtende tavshedsforlig i sagen. Alligevel er der lidt “Sass” i sagen, for i dagens medier fremgår det, at den stakkels Hansen tilsyneladende under sidste års julefrokost blot til en nyligt fraskilt medarbejder i partiapparatet, at hun da vist trængte til en ny mand. Måske det blev fremsat på det hyppigste mødested for lettere overrislede muligt kommende kortvarige firma-parringsdannelser i den søde juletid, nemlig ovenpå fotokopimaskinen, bestemt en skærpende omstændighed. Hvis det altså kom så vidt. Carsten er en ganske svær mand, så lige dét ved kopimaskinereperatøren givetvis noget om. Om mulighed overhovedet noget eller blot intet.

Nu kan enhver dømme om den absolutte alvor i dette vel ret beset ganske uskyldige og garanteret på denne årstid uhyre hyppigt fremsatte forslag, men rigtigt overbevisende er det altså ikke. Altså ikke, hvis der ikke er tale om nogen alvorligere forseelse end lige den citerede. Så vi kan nu trygt gå ud fra, at det ikke er andet end en lillebitte flig af sandheden, der er hørt her. Nå, under alle omstændigheder er det nu “bad news” for Carsten Hansen, der har nogenlunde samme ejegode folkelige appel som den detroniserede minister Claus Hjorth Frederiksen.
Hvad man end har gjort er det nu skidt. Skidt for Carsten Hansen at stå og flæbe i TV i går og skidt for den almindelige fornuft i samværet mellem kønnene, hvis hans chikane blot har bestået i lidt smålumre uskyldige forslag. Det sidste er så langt det værste, så vi må da håbe, at der om jeg så må sige er mere “(mellem)kød på sagen”..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *