Heja, Ringsted!

I dag vil i fra starten arbejde lidt tjept, da vi skal sende en mindre delegation indeholdende fruen til indvielsen af en ny kulturinstitution i Ringsted. Den gamle musikskole derovre i det sjællandske kulturelle kraftcentrum har i umindelige og alligevel mindeværdige tider været en fantastisk god kunde og ditto støtte for vores lille virksomhed, så ned ad E45 det går for fruen!
Nå, men det betyder så, at hverdagen i de kommende timer ser ganske barsk ud for de “små jøde-drenge”, som det engang hed på min barndoms-ø´s enfoldige dialekt. Sådan hedder det nok ikke mere selv om det næppe endnu er indklaget for EU`s menneskerettighedsdomstol. Sådan noget har altid fungeret bedst med lidt håndfaste bombetrusler i den nærmeste baghånd og lige dér har jøderne jo som bekendt ikke excelleret så meget. Ihvertfald ikke siden deres terrorattentater mod briterne indtil 1948, hvor den senere israelske regeringschef Menachem Begin var aktiv i Stern og Irgun-terrorcellerne. Hvor de til gengæld var nærmest “jødiske” i deres djævelske effektivitet og det endda ganske uden brug af bombebælte-bærende kvinder og børn…

Nå, det var så et langt og kikset sidespring. Derfor kan man nu godt lidt i smug i disse dage glæde sig lidt over den økonomiske krise, som truer med at kvæle hele EU. Der er ganske vist ikke meget at glæde sig over i forbindelse med selve den hovedsageligt selvskabte krise, men lidt er der, og netop når der kun er lidt, så er det så meget mere påtrængende vigtigt at glæde sig over det lidt, der er!
Derfor: Det ville nu være skønt, hvis hele den konstant voksende danske “krænkelses-industri” omfattende alle imaginære menneskerets-krænkelser af dømte rockere til læge-ubehandlede illegale flygtninge ikke bevidstløst kunne appellere ALT til EU. Med den altid opsættende virkning af den traditionelle demokratiske danske retsproces, som det uvægerligt medfører.
Rigtigt, rigtigt rart og da ikke mindst for det knirkende danske retssamfund, at udøvet ret blot var ret og ikke blot et udgangspunkt for en opsættende appel til EU.
Nå, det var altsammen nemmere dengang det danske kongedømme residerede i Ringsted, der afgjorde man retstviste her og NU. Eller rettere DA, da det jo var dengang inden det demokratiske gennembrud, som EU er ved at vise blot var et ganske vist noget langvarigt historisk mellemspil eller..?

Hvis tonen her til sidst forekommer lidt bitter, så kan det være fordi vi ikke som aftalt fik vores Furman “strømrenser” i går. Reelt set en tragedie af de absolut mere overskuelige, men den er blot såre PERSONLIG! Usigelige krænkelser af en milliard kinesere er altid intet at regne i forhold til selv små små krænkelser af egen person- som denne! Vi var ellers enige om prisen men så skiftede sælger mening, sikke dog bare et båthorn! Nå, vi skal gøre vores bedste for, at vores allerede realiserede økonomiske gevinst ved IKKE at købe denne Furman bliver ENDNU STØRRE. Nemlig ved HELLER IKKE at købe andet og ikke mindst mere fra samme leverandør, sikke dog rige vi kan blive! Og LYKKELIGE, allerede nu er jeg meget gladere end lige før!

4 meninger om “Heja, Ringsted!”

  1. Ja, en lille bemærkning i din klumme, som jeg også har funderet en del over i den sidste tid. Medfører denne krise afslutningen på tiden med det traditionelle demokrati, som vi kender det. Det hedder vel et teknokrati, tror jeg nok, det man har fået i Italien og sikkert også snart i Grækenland og Spanien. Og selve styringen af EU ender vel også der nu.
    Nu ved du lidt om historie, var det ikke Platon, der i sin version(filosoffer i stedet), troede mest på denne styreform i "Staten"? Sådan huskes det svagt fra gymnasietiden.

  2. Jo, sådan kan man vist godt udtrykke det. Desværre er de vist oprindeligt tænkte "idealistiske/ideelle" filosoffer hos Platon i nyere vestlig regeringsform erstattet af professionelle meningsmagere uden erfaring, idealer eller nogen alvorlige intentioner eller længsel efter samme. Måske vi ser en "magtens uundgåelige konvergens" hos ellers på overfladen så forskellige styreformer som den sovjetiske kommunisme og EU-apparatet. Eller måske ligefrem det danske ditto, for så vidt det engang kunne være en international skandale, at man i Sovjetunionen sygeliggjorde kritiske personer som Sakharov og Sharanskij m. m. fl. Fordi man jo da måtte være syg for at være imod regimet tvangsmedicinerede man dem. Skandale! og det var det naturligvis, et internationalt ramaskrig.
    I dag tvangsmedicinerer man så blot SFO-børn i lokalforstaden Trige, antageligt med sløvende ADHD-"medicin", fordi "de stjæler". Lidt syg er man vel altid selv om selve dette sygelighedsbillede i sig selv måske er det sygeste. Og teknokratisk det allerværste, i det mindste indtil nu.
    For hvor er det lige man ender henne efter en spildt barndom, sløvet og sovet væk i permanente medicintåger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *