Enestående!

Jamen det var det ord, som fruen brugte i går aftes, da det efter en dagslang jagt endelig lykkedes at få hende plantet i kælderlyttesofaen. Hvor der til lejligheden var installeret Crown Studio Reference I i både top og bund i de store biograf-systemer. Hvad dette kvindelige kraftudtryk så nærmere betyder er så til gengæld ikke til at vide, da hun straks efter forsvandt ovenpå igen. Vi vil forsøge at få hende til at udpinde indtrykkene lidt, men må nok desværre på den kortere bane sige, at den eneste sikre positive udmelding fra fruen var, at de gamle McIntosh MC-2600 var meget pænere. Og ret har hun naturligvis, de her Crown er helt usædvanligt skidegrimme. Og at kalde designet for “industrielt” som har været nævnt, gør dem desværre ikke spor pænere.
Fortsættelse følger..

2 meninger om “Enestående!”

  1. Desværre er ordet "enestående" jo betydningsladet i begge retninger.. Jeg har endnu ikke helt haft mod til at udfritte hende desangående

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *