Dagen starter..

..på raske fjed med en morgencykeltur til en journalistisk efteruddannelses-institution. Lasten på budcyklen er ikke imponerende, den samlede levering rummes fint i en brystlomme på årstidens absolutte favoritbeklædning for semi-aktive mere end semi-korpulente midaldrende mandlige motionister. Leveringen omfatter såmænd blot 8 mikrofonclips og 8 bittesmå vindhætter. Ikke meget, hverken samlet provenu, dækningsgrad og så ikke engang ret megen motion.

Det ville altsammen have været en kikser hvis det så ikke lige var fordi de blev så forfærdeligt glade deroppe. Ja, måske de ligefrem blev så glade at de ringer en anden gang. Og det gør de såmænd nok, ingen vi kender ville vel stå deroppe inden åbningstid med en lommefuld “forvokset lommeuld” for at sikre gennemførelsen af et kursus i formiddag. De skulle bare vide hvor herligt det er at få lidt frisk luft. Og meget meget glade kunder oveni.

Ellers fortsætter den allerede forlængst fortsatte sammenlignende lyttetest her i huset imellem de tidligere konger af vores hifi-kælder, den mægtige 2X600 watts McIntosh MC-2600 og de nylige omkomlinge, Crown Studio Reference I på måske lidt mere optimistiske 2X780 watt. Juryen er stadigvæk “ude” i sin endelige dom om, hvad der lyder bedst. Lidt mere præcist kan det udtrykkes: Fruen i huset har endnu ikke afsagt sin dom og derfor er det naturligvis lidt ligemeget, hvad jeg måtte mene. Om dette såvel som om hint..
Sikkert derfor, at jeg er relativt sikker i min egen vurdering. Ren drenge-trods mod det evindeligt ekspanderende dominerende kvindelige univers, som opsluger alt på sin vej. Selv i denne den bedste af alle teoretisk tænkelige verdener.
Nå, helt så slemt er det nu slet ikke her i huset, men derfor kan man nu sagtens være en smule spændt på hvad fruen siger når hun om føje tid får lejlighed til at udtale sig fra det fra pave-dømmet så ofte citerede “(ex) cathedra”.. Forskellene på de 2 forstærkere, Mac og Crown, er faktisk ikke ubetydelige, spændende hvad det hjemlige “kvindelige kleresi” bestemmer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *