Lidt hunde-kunster

Om forskrækkeligt få minutter skal vores 2 hunde til det årlige eftersyn. Det er vist det bedste tegn på materiel overflod, at vi ofrer et årligt tilsyn til de kære kræ uden at der derved gives nogen ekstra livstidsgaranti på samme. Sådan lidt ligesom at betale præmie for en forsikring, som aldrig udbetaler nogen erstatninger. Og da ikke mindst fordi vi ikke ofrer den slags ligegyldigheder som utidige eftersyn på os selv, mennesker er vist bare mærkelige. Eller muligvis blot meget dumme.

En anden ting, som bevisligt ER dum, er “filibuster-debatten” på det for tiden eneste aktive netforum, avtainment. Ikke at forveksle aktivitet med nogetsomhelst liv, debattørerne er den samme håndfuld, som har forpestet den allerede noget sure og ungkarle/onanihybel-befængte atmosfære i årevis. Og vi fatter virkeligt NADA af, hvor forumejer Kenneth dog vil henm med det her syge konfrontationskoncept. Som jo ikke ligefrem bliver bedre af at freelance en, måske i virkeligheden den allerværste af fjolsewrne, en vis Kurt von Komik.

Det er nu ikke fordi han er spor sjov, snarere en kronisk dødbider men alligevel er der ca. ligeså lidt ægte fest i fyren, som der er fart i hans net-pseudonym, “Kubik” Kubikker findes tydeligvis i alle størrelse osse i det helt små. Tænk blot på ellers upåagtede “Briggs and Stratton”, som findes i de fleste haver. Som fremdriftsmidler ganske vist og uanseligt på alverdens plæneklippere, som jo også bare kører rundt og rundt de samme steder som en skeløjet guldfisk og heller aldrig rigtigt kommer nogensteder alligevel. Sådan er snakken derovre og vi anbefaler ingen udover hårdhudede masochister at kikke med.

Et fint eksempel på niveuaet er en omtale eaf en af deltagerne, den et par gange nævnte net-trold “Mogens Østjylland”, som er i den afgjorte TOP-2 af hifi-ens fjender. Sammen med den anden eneste kandidat til denne tvivlsomme trone, den ovennævnte Søren/Kurt von K., kører de en ren dødedans udover stepperne. De ved alt om alting blot ikke det samme om noget, for så ville der jo være tale om dialog, og DET er der ikke, da så begges hele eksistensgrundlag ville smuldre fundamentalt. Og sådan noget risikerer man naturligvis nødigt.

Alligevel er det ikke helt retfærdigt, at en af debatdeltagerne, Mogens, der engang boede i Nørrebrogade nr husker jeg ikke i Horsens (for dengang i 1986 optog man som en selvfølge naturligvis ikke anonyme læserbreve i dansk High Fidelity) bliver hånet. Ikke for det her, og High Fidelitys svar dengang er faktisk en hel del under teknisk lavmål. Slet ikke på niveau med nutidens debatform, men vi taler om særdeles dumt svar fra bladets side i forbindelse med nogen afbrændte diskanter hos den daværende stakkels fattige student Mogens, som ifølge egne udsagn var ved at blive ruineret.

For rent faktisk VAR det meget muligt, at de skod-Denon-forstærkere, som han dengang havde, sagtens kunne højfrekvensoscillere periodisk uden følgeskader på andet end diskanterne og det endda helt uden inputsignal. Blot kablerne var tilsluttet kunne datidens walkie-entusiaster blæse diskanterne ad helvede til. Eller blot en bærebølge for samme, det har vi faktisk selv oplevet ganske mange gange.
Selv tåber som Mogens kan altså have en vis ret. Og derudover må vi vel sige, at den nye net-overaktive generation af trættekære fjolser ikke ligefrem brillierer i evnen til research. For det er altså ikke ret svært at finde læserbrevet i nr. 4 årgang 1984. Søg på bibliotek.dk og derudover står det fysisk her på Hovedbiblioteket i Århus. Hvor jeg netop har skimmet det.
Tilbage til de andre hundekunster. Det eneste, som vores hunde rigtigt er gode til er at hoppe himmelhøjt op i luften og gø ad helvede til. Derved adskiller de sig vel ikke nævneværdigt fra dagens andre nævnte hifi-enetalere. Udover at de osse kan være ganske søde selvfølgelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.