Flyttemand Olsen i light-udgave

I dag er der landet et par fine hifi-kuriositeter her på bordet. Det drejer sig om ikke mindre end et par af den begavede engelske designer Allen Boothroyds elektroniske kollektion, en Meridian 504 supertuner og den matchende Meridian 501 forforstærker. Begge disse designikoner vil være til salg til en absolut slik til folk, der som undertegnede drømmer sig tilbage til en mere ufor-MUENDE (men til gengæld nok mere for-MÅENDE)tid, hvis man skal tro alle de ellers både glimrende og efterhånden lokkende tilbud om alskens potensfremmende himstregimser og prikkede pastiller.

Billeder af disse skønhedsåbenbaringer turde være overflødige for de rette fagligt legitimerede og da jeg lige i øjeblikket ikke kan finde det rigtige kamera-kabel, så må vi lade tingene henligge i det virtuelle mørke indtil videre. Men billige, DET er de!
Ellers skal vi i al korthed forårsaget af en betydelig oversovning her til morgen, huske at avertere efter et par frivillige flyttefolk til lørdag dag engang. Vi skal have fragtet en del reoler og et enkelt bord fra en 1. sals lejlighed i midtbyen og herud på parcellen.

Der er tale om absolutte unika fra en kær gammel afdød ven, så vi vil være overordentligt taknemmelige for et par timers bistand fra et par stærke mænd m/k. Ingen af tingene er videre tunge og pladsforholdene er vældigt gode, men altså forbandet svære for selv relativt vellykkede kloner som denne skribent af Andersines store idol. Ham, der hed Bjørn Muskelsen altså.
Et par “Bjørn Muskelsen´er” i lettere light-udgave a la den fra “Huset på Christianshavn” så kendte flyttemand Olsen kan sagtens gøre det, så kom blot frem! Vi og mandens minde vil være meget taknemmelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *