Bunker

Så er det atter en af de dage, hvor de tiltagende bunkers højde foran denne ydmyge skribent kun matches af beslutsomheden om at gøre noget ved dem. Vi har det fornuftige princip her i huset, at når man ikke længere kan se den venstre store Altec A7 her fra skrive/lyttepositionen, så har det et godt stykke tid været på høje tid at gøre noget ved det. Hvis man ud af denne sætning skulle få det indtryk, at denne skribent med nogen ret kan revses af den skønne frue for sin “selektive beslutsomhed” (og bliver det!), så er man korrekt afmarcheret. Kan det forresten hedde det?

Dagen byder allerede længe inden den er begyndt på et overfyldt program. Der skal lige ekspederes 4 stk. 24 PAR multikabler til en efterskole i det sydligst-fynske, og da en stor lokal motionsaktør samtidigt henter et nyt endnu ikke fuldstændigt færdigsamlet komplet lydsystem, så er der “lagt i kakkelovnen” for denne skribent. og så er vi slet ikke kommet til leveringerne endnu. Eller bare overhovedet hvad denne dejlige dag ellers kan komme til at byde på.
Og vil gøre som alle dage altid gør, når man vågner ved siden af den noget tungt-åndende men ellers underskønne fru Mathiasen.
Hos mænd ville man måske ligefrem vælge at kalde lydene for egentlig snorken men så selvmorderisk er denne med rette ydmyge skribent på trods af bunkernes størrelse nu endnu ikke blevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *