Status

Sig nærmer tiden, hvor alt skal tælles i (mand)tal her i vores lille virksomhed. Ja, tiden er endda så nær nu, at vi allerede så småt er ved at begynde på vores årsafslutning som dikteret af vores skrappe, men retfærdige revisor. Uden hvilken der iøvrigt næppe ville have været noget firma i dag og da under ingen omstændigheder det, der er, så tak for al udvist hjælp, Anders! Sig så ikke med Monty Python, at revisorer er de kedeligste af alle mennesker. Ikke alle er omend nok de allerfleste, vi har da mødt mere end et par af den dybt kedsommelige slags.

Det her skæve regnskabsår bringer andre og hyggelige minder tilbage på den lidt “skæve” start, som vores firma fik, hvor vores veje skiltes fra firmaet med samme navn, som det har i dag igen. Efter den senere tvangsopløsning som selskab og det sidste er slet ikke det værste at tænke tilbage på på denne festlige årstid. Ikke alt her i verden går efter fortjeneste, men DET her gjorde!

Tilbage lige her inden status er så blot at sige, at det har været et godt år i lighed med alle de tidligere år i vores lille virksomhed. Vi har det fantastiske privilegium at handle med ordentlige, kompetente og uhyre loyale mennesker og venner år efter år, og i al beskedenhed vil vi da vælge at tro, at grunden til, at de kommer tilbage til os er fordi vi gør en positiv og menneskelig forskel. Og i morgen er vi så inviteret til reception i anledning af et 25-års jubilæum hos af de bedste af rigtigt mange bedste på Egmonthøjskolen i Hou. Som simpelthen har været med alle årene som kunde i forskellige positioner og tak for det!

Og derudover vil vi så her ved indledningen til den århusianske festuge lige sidde og fejre os selv lidt i en tid, hvor rigtigt mange andre i branchen ikke akkurat fyrer kanonslag af i festivitas over hvordan det går. Året har som høsten i den gamle Østblok været gennemsnitlig, blot heldigvis for os med modsat fortegn: Lidt bedre end sidste (gode) år og lidt værre end næste (endnu bedre) år.

Tak fordi I var med til det , allesammen derude, og vi snakkes ved de næste mange år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *