Så er det den store dag!

I dag er en bemærkelsesværdig mærkedag i en vis overfladisk lighed med alle andre mærkedage. Det, der gør denne dag til en ganske særlig lokal flag-dag er, at det i dag er ikke mindre (og så heller ikke mere) end 6 1/2 år siden, den daværende bly viol Pia Olsen trådte ind i denne skribents ydmyge lejlighed i Samsøgade 77. Resten af denne unikke kærligheds-føljeton er nyere samtids-historie.
Åh, jo, vi var næsten lige ved at glemme den egentlige anledning til flagningen i dag (nej, vi var da ej!): Vi har 2-års bryllupsdag, ja vi har. Og det vil vi forsøge at fejre på passende behørig vis.
Se DET er noget af det sværeste ved at være gift. Man skal fortsat formå at kunne leve op til fruens hele tiden med rette endnu mere opskruede forventninger.
Måske man dengang den allerførste nat skulle have udvist en smule større passende “strategisk sparsommelighed” med alt for meget at udbasunere egen fortræffelighed..? Nå, problemet kan jo heldigvis osse løses ved hele tiden at blive en bedre ægtemand og i den henretning er det så blot heldigt, at det er mig selv, der skriver denne klumme.
Derudover er det så blot at bemærke, at Pia Mathiasen er det bedste, der nogensinde er sket i mit liv. Dengang, nu i dag og for altid!

4 meninger om “Så er det den store dag!”

  1. Tak skal I have, både jer her og alle de private beskeder og der skal nok være fuld damp på bloggen igen fra ferie-slut. Nok holder vi ikke rigtigt formel ferie, men derfor kan man jo godt drive lidt og holde lidt i hånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.