Triste udsigter

 
Posted by Picasa

I dag et billede af umiddelbart forestående historisk værdi. Det er den noget sol-afblændede udsigt fra vores firma-værksted, som skyldes forlængst punkterede panserglas-termoruder. Og hurra, nu er turen så endelig kommet til at renovere denne sidste dinosaurus fra vores nye hus´gamle fortid. Det får så stå indtil fruen dikterer noget andet, det vil sige evigheden forestår umiddelbart, som Bibelen vist osse snakker lidt om. Udover det, så er det pissekoldt om vinteren med disse store vinduesafsnit og deres overordentligt beskedne isoleringsevne.

Inden dagens dont atter truer med en bilfuld anlæg til en lokal idrætshal og lidt babu-reparationer til en lokal revy og alt det andet daglige, så er det om få minutter afgangstid for den forstærkede stålcykel. Og jo, Levesen, vi modstår den ganske vist osse overkommelige fristelse til at kommentere Mogens Antisilvers seneste som sædvanligt ubegribeligt stupide udgydelser på avtainment.dk. Denne trættekære lille mandsling er livet lige det korteste til længere er beskæftige sig med.
Tilbage står så blot, hvad i alverden forumejeren derovre tror tråde som denne vil kunne bibringe hans forum af muligt kommende reklameindtægter.

Svaret er naturligvis ingenting og det er faktisk ret godt gået (men til gengæld forlængst spået af denne side), at man sagtens samtidigt kan have 3 danske net-hifisites allesammen i terminal krise samtidigt. Ikke fordi der er for mange om fadet, næh fordi der tilsyneladende ingen er, der har en plan om at finde det fad, som der er indkomst og dermed fremtid i. Bjarke, (ejeren af avtainment red.), vi havde faktisk forventet lidt mere af dig end det her. Som simpelthen er en såkaldt “pyrrhus-sejr” af dimensioner, hvor den tilsyneladende øgede aktivitet lige nu blot er en søgelig forud-diskontering af en ikke-eksisterende fremtid. Andre ville nok kalde det “at tisse i bukserne for at holde varmen” det ville nu osse være ganske det samme og ikke vanvittigt langtidsholdbare.
Stop dog galskaben, Bjarke, om ikke andet er det da en velgerning mod den ubarmhjertige og ubehagelige selv-udlevering af en alt for lille mands alt for store hifi-megalomani.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *