Sommerglæder

Som sikkert for mange andre selvstændige erhvervsdrivende kan det osse for undertegnede være svært at holde rigtigt fri. Det vil nu ikke i denne tid sige, at vi arbejder for fuld kraft, dertil holder for mange af vores gamle og faste kunder sommerferie. Det giver os så en længe efterstræbt mulighed for personlig teknisk udvikling her i studio-kælderen, og i går var vi så lige et smut i Handewitt efter endnu et sæt megastore JBL-skrumler. Denne gang var det et sæt med 4 stk. 15-tommere, 4 stk. superfede 12-tommere og så et sæt 2-tommer drivere i brilliante birketræs-krydsfinersboxe.
Sådan kan man jo også holde fri, noget alternativt, mener konen, men man siger, der er så meget som kvinder ikke forstår. De, der siger det har så helt tydeligt endnu ikke mødt MIN kone…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *