Nøgenbilleder af den lille ny

 
Posted by Picasa

Dagen i dag er som alle andre dage en enestående dag. Det var dagen i går så følgelig også og da ikke mindst (men nu heller ikke mest, over alt står dog den evige kærlighed til verdens skønneste kvinde), fordi den afbildede lille fyr ovenfor ankom. Man kan diskutere, om den er pæn, men selv om kassen er fyldt enormt godt op, så er den alligevel kolossalt stor, for nu at forsøge at citere den uforlignelige Robert Storm Petersen. Måske derfor sammenligningen halter lidt, man skal jo blot vælge én, der er tilstrækkeligt stor, for at fremstå som ganske overordentligt lille selv. Den var måske nok lidt bedre..

Man kan forsøge at gætte modellen hvis man altså gider, lidt legebarn er der vel i alle børn, osse i de mere velvoksne af slagsen. Og en smule stolthed og ejerglæde osse for denne skribent og stor tak til min gode ven Verner, et sjældent godt og uegennyttigt menneske, som vi ønsker efterkommere så talrige som græshoppers mængde. Den slags mennesker kan der simpelthen blive for mange af, så bare op på hesten, Verner! Og tak igen-igen!

Ellers er det afsted på ude-service lige med det straks. Danmarks Journalisthøjskole skal have sær-bragt et specialkabel og det er da et skønt sammenfald af nyttige omstændigheder, det her: Motion og nytte for gode kunder og gamle vcenner! Og a propos det sidste her: Vi får i dag besøg af den vistnok stadigvæk fungerende formand for Storkøbenhavns Hifiklub m. følge. Derfor vil det meste af dagen selvfølgelig skulle benyttes til at polere netsikringer og andre nødvendige tweaks for passende at imponere disse honoratiores. Hifi er jo trods alt en uendelig kamp livet igennem på liv og død indtil døden forhåbentligt sætter en passende afslutning på galskaben engang. Til de , der måtte have behov for at nærstudere sygeligheden i fuldt flor indenfor denne engang så noble og respekterede interesse, så læs tråden om hifisikringer på avtainment.dk.

Eller bedre, lad være, terminalt og uhelbredeligt megalomane menneskers galskab og evindelige alvidenhed og er lige det mest trættende. Ingen overgår vor gamle Mogens fra Dagnæs i bestræbelserne på at fjerne den sidste rimelighed i hifiinteressen, end ikke denne skribent er helt deroppe at “ringe”
Hvilket giver mig en indlysende idé: Hvis blot vi øger lydtrykket tilstrækkeligt fra de store JBL cinema-højttalerhorn og får ørerne tiul at 2ringe” tilstrækkeligt, så kan det meget vel være, at vores honoratiores fra hovedstaden giver os ret i, at bedre hifi har de da aldrig hørt. Det er doig trods alt det, som livet drejer sig om-for alt for forfærdeligt mange derude. Ikke at tallet numerisk er højt, men tilsyneladende er lidelsen svært helbredelig og det er i sig selv forfærdeligt nok.
Helt så galt er det altså ikke her i huset eller er det? Vi får se i aften om der opstår tumult og almindeligt håndgemæng i de forventelige ophedede dikussioner om højden og dybden af stereo-perspektivet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.