Lars Prange

Vi er over-sovet lidt i dag, og derfor må vi lige gemme hyldesten til en af radiobranchens allerstørste til lidt senere. Det drejer sig om ingen anden end den uforlignelige pralhals og spradebasse og gode gamle ven og ditto ægtemand Lars Prange. Denne radiomand, som havde og har format og fremtoning langt ud over sin egen beskedne fysiske størrelse af den helt gamle skole var min chef i uforglemmelige formative år fra 1983 til 1991 i Radiohuset Expert, Frederiksgade 16-18 og telefonnummeret var fra starten (06) 130122.
Dengang undertegnede startede Dansk Audio Teknik Professionel, overtog jeg samtidigt af veneration overfor det gamle firma telefonnummerets 4 sidste cifre, som er gældende den dag i dag. Det var gode gamle dage, de allerbedste, som vel i virkeligheden alle gode gamle dage er. Om ikke andet så fordi de ikke kan gøres om. Lige i dette tilfælde ville jeg dog ønske, at tidsmaskinen var opfundet.
Så gælder det blot om at stoppe maskinen inden man kommer helt tilbage på halmloftet sammen med Margit i 7. klasses første spæde og uskyldige kysseri. Der er trods alt ting, som glemslens nådige åndsformørkelse forlængst har “ædt”..

2 meninger om “Lars Prange”

  1. Godt spottet, det er mobilnummeret 20456822 der "rimer" på et obskurt "mellemtidsnummer" 86136822 men tanken er den rigtige. Derudover ser jeg helt usædvanligt meget frem til mødet med de gamle venner, min kone måske lige knapt så meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *