Amok igen!

Så har et særdeles beslutningsdygtigt flertal af familien (der som sædvanligt nødvendigvis omfatter fru Mathiasen og ikke nødvendigvis andre, alt andet ville osse let blive forfærdeligt besværligt) atter dekreteret “morgencykelture” End ikke denne skribents ellers ganske “Adonis-lignende” toptrimmede krop har helt fundet nåde for fruens kritiske blik det burde da ellers være til at se, at “forårets antiflæske-kampagne” for denne skribents vedkommende alene stadigvæk har resulteret i status quo ante minus 14 kg. Uden at det direkte måske er smukt er det dog i det mindste en slags synligt!
Så det er bare med at komme ud på livets lange snoede landeveje. Hårdt og herligt!

2 meninger om “Amok igen!”

 1. Hmmm, jeg synes at det oftere og oftere er det meget lille liv i huset som dominerer forsiden. Ikke sådan at se at det ikke er vigtigt og sødt og lidt sjovt, men det er altså ikke der du har din spidskompetence, når du (be) skriver livet i huset 🙂
  Næ, kan vi lige få nogle sylespidse og gerne decideret gennemborende analyser af hvem som var ugens (største) idiot eller udpegning af endnu mere fup og fiduser i hifibranchen. Please.
  Jeg har et hint: se ind på det gispende AVtainment og bliv entertained af selveste Mogens Østjylland, alias Mr.Superetik, formely known as Antisilver og læs de forfærdelige oplæg han sætter i netsøen. Det sidste eksempel handler om kabler selvfølgelig, og om ikke fætteren der laver et opspil med massevis af kødlunser til de vildeste debattører. Det er jo tilsyneladende så netop ligemeget hvad der diskuteres, bare der diskuteres. Eller man kunne fristes til at sige, bare M.Ø. kan komme til at skinne, når han med majestætisk hovmod og nedladende tone, affejer og eller korrekser de arme tåber som hopper i fælden.
  Det er næsten for sygt til at være sandt, men sådan noget sker for øjnene af os. I en lidt anden klasse brillerer et andet hadeobjekt, nemlig Hr. Ole Sohn i Berlingske Tidende idag ved at svare på helt konkrete og lavformulerede spørgsmål om hvordan "de rødes planer" skal gå i opfyldelse. Jeg orker ikke at gengive dem her, men jeg vil klippe dem ud og hænge dem op på lokummet, som salig grisehandleren gjorde med portrætter af Herr Hitler, og der fundere over hvordan man mon er sat sammen inde i hovedet når man kan sige sådanne ting. Han er jo som en dukke, han taler et sprog som ikke forståes af den lyttende og han har helt tydeligt aldrig været ude i samfundet som sådan, i mere end de 20 minutter det tager at handle ind hver dag. Der er noget helt særligt syntetisk over ham – og Helle Thorning nu vi er igang. Barbie dukken med indlæst program.
  Jeg vil sige at jeg som ikke tidligere har stemt til højre for midten, vil nu meget gerne, bare for at undgå at de der næsten-rigtige mennesker som Ole og VIlly og Helle kommer til magten.
  Nå, du synes jeg der står lidt om det jeg synes der manglede og jeg håber du imorgen vil ramsalte nogen, før eller efter dine påtvungne cykelture. Er fruen kommet dertil allerede hvor hun vil lave dig om?

 2. Det sidste først: Lave om nu, det har hun da villet hele tiden hehe. Ellers skal jeg nok prøve at tage mig sammen selv om det nok bliver hårdt at genlæse Mogens, Oraklet fra Dagnæs eller hvor denne sølle net-eksistens nu holder til. Derudover er det godt nok ved at være langt mellem snapsene på de danske hifi-fora, ikke uventet er der ingen vindere, kun tabere. Fordi ingen lønnede skribenter skriver noget som nogen gider læser og dermed sikrer banner-reklameindtægter. Hvor svært er det at forstå når nu selv jeg kan forstå det.

  Det værste er så næsten, når ellers ret fornuftige folk som Kim Olsen bevæger sig ud i noget som bundråddent som tests af kabler. Resultatet er så hverken til at grine eller græde over. Næppe nogen gider vist læse det her for Kim helt usædvanligt usammenhængende og usystematiske pladder om helt tilfældige produkter.
  Nå, jeg må i gang med avtainment-læsningenb åbenbart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.