Lige inden morgencykelturen..

 
Posted by Picasa

..ville vi egentligt have bragt et billede af den fortvivlede lyttesituation, som er ved at indfinde sig i vores firma-værksted. Desværre driller billedoverførslen lidt, det er ellers artige sager, der afsløres. For eksempel det kedelige uundgåelige faktum, at lytteafstanden til et de i forgårs ankomne JBL-biosystemer er godt en halv meter, lige det mindste for opnåelse af det såkaldte “fjernfelt”, hvor de forskellige frekvenskomponenter fornuftigt integreres. Og altså blot nogenlunde fornuftig lydgengivelse indfinder sig.

Det lyder noget sjovt tangerende det mere underlige, og det er nok ikke lige det, som vi skal præsentere fruen for. Om ikke andet så kommer det da efter klargøringen kun yderligere til at accelerere afgangstiden for disse skrumler. Udover at det da iøvrigt for kendere og nok især nylige købere som denne skribent lyder helt enormt skidegodt. Der er helt tydeligt en klar sammenhæng mellem nyhedens attraktion og lydgengivelsens kvalitet på sådan en næsten halv-lummer seksuel vis..
Selv om det altså ville være rart at kunne have sagt til fruen, at hendes skepsis overfor dette umulige projekt naturligvis var ganske ubegrundet. Desværre ville dette have krævet, at hun havde haft noget mere uret end hun har.

I stedet har vi som dagens kjlassiske “pausefisk”, dengang i TV-alderens barndom selvfølgelig i sort/hvid, valgt at bringe et billede io grå/mere grå af vores yngste og barskeste hund Anton, mens den nidkært og nøje vogter over sin yndlings-rebdusk. Som iøvrigt nogen anden hverken hund eller kat ellers nogensinde har vist blot den allerringeste interesse for, man kan vel sige, at vogtningens intensitet står i tydelig omvendt proportionalitet med duskens almene attraktion- i 3. potens!

Hunde må altså være skidedumme når de går op i sådan noget med en sådan ildhu.
Sagde denne vel næppe i virkeligheden væsentligt klogere skribent og vendte kontorstolen om for atter at gå videre med klargøringen af JBL-højttalerne.
Til heller ingen særlig nytte overhovedet. M åske derfor, at højttalerne var så forskrækkeligt billige. Vov!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *