Mod nye horisonter

Udover at der pga et ubetydeligt serviceproblem med vores nye bil om et ganske lille øjeblik er dømt “ud af døren”, så er det svært at bevare pessimismen. Vores firma fik alene i går et par herlige leverings-og byggeopgaver i den tungere ende af mellemvægts-skalaen, og så havde vi samtidig besøg af noget så sjældent som en voksen og uhyre fornuftig hifi-entusiast. Jamen de findes, og han havde til gensidig lykke medbragt en trailer på sin såkaldte “jyde-krog” til transport af et par tunge ting. Nu vi taler om “jyde-krog”, sådan én har vi osse på vores bil, og den (altså ikke kun krogen), skal være hos Hessel om et kvarter.
Farvel, vi skal nok være klar når den truende3 dag rigtigt gryer..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *