Dobbelt 2235H

 
Posted by Picasa

Så er fruen atter tilbage efter forhåbentligt at have medvirket til en forøgelse af den samlede lykke i det stor-københavnske område. Det er naturligvis med en smule vemod, vi ekspederer et par sæt Tannoy Monitor Gold til en ukendt skæbne hos fremmede mennesker, men de her var nu heldigvis ikke ret fremmede. Nærmere sådan en slags gode gamle venner, og så går det jo endda.

Vi bliver jo også nødsaget til ind imellem at ekspedere lidt sager ud for at finde plads til nye dårskaber. Billedet i dag viser en af de seneste, nemlig en af 3 planlagte subwoofere med dobbelte JBL 2235H-enheder.Disse har en egenresonans-frekvens på det lavere niveau af såmænd 20 Hz, og selv om denne kasse lige er det mindste, er der brugbart output uden equalisering til under 30 Hz. Til gengæld var den så ganske gratis frit leveret, så absolut et godt køb. Rigtige venner er altså en herlig ting, tak, Verner!

Ellers skal vi også huske at sige, at vi faktisk har endnu flere Lockwood Major-boxe med Tannoy Monitor Gold til salg tillige med et sæt fantastisk pæne Ascolta Brennin-højttalere med de unikke Thiel-keramikenheder. Og et seriøst bud på verdens mest komponentrige delefilter med en komponentkvalitet helt uden sidestykke. Plus Scan-Speak sandfyldt kabinet etc. til en absolut grinepris. Og altsammen så tungt som selve arve-synden og i fin sort-blank piano (luder)-lak
åÅ jo, og så også en Chord Electronics SPA 2232 superdupereffektforstærker på 480 watt og en Radford STA 25 med noget færre, som mest sådan bare står og glor. En lidt trist skæbne for disse særdeles kapable apparater
Chord´-en har så vidt vides identisk indmad med hifi-modellen SPM 1400, der koster en ikke helt ubetydelig bagatel af 81.000,- og den kan erhverves for en smule mere end en TIENDEDEL af denne pris. Er der noget at vente på?
Og vi leverer særdeles gerne overalt i landet, fruen er helt vild efter at fræse rundt i vores nyerhvervede Mercedes-racerbil.
Og derudover skal vi da også lige huske at tilslutte os de stadige tråde på det ny-tilkomne hififorum avtainment, stedet for mest lokale noget exhibitionistiske “grej-onanister” Der er heldigvis ikke ret mange i absolutte tal, måske en halv snes stykker, men sikke dog flittige og ihærdige de er i deres evindelige “fileri” Mon deres forskellige mødre i frigørelsens navn ligefrem direkte har opfordret dem til at forfølge disse urgamle vist primært mandlige sysler med en sådan ildhu siden de i det relative voksenliv stadigvæk fortsætter?

Derovre på det ellers helt stillestående forum avt. handler det allermeste altid om alle de allerede utallige nye ting, der er på vej. I den retning vil vi naturligvis ikke stå tilbage, der “secerneres” stadigvæk sporadisk mandlige kønshormoner i denne skribent. Derfor kan det da for forhåbentligt absolut ingen interesserede oplyses, at der på mandag er “pick up” nede i Bayern et sted af 2 store fuldtlastede paller. Til os, hurra, hurra! Gæt hvad det er, vi skal give det “clou” at er noget, som vi HELLER IKKE har blot det mindste brug for.
Ikke meget, ganske vist, men når det nu er sådan det er..?

6 meninger om “Dobbelt 2235H”

  1. Nej, naturligvis ikke. Lokaler er nu også ret stort, omkring 35 m2. Blot forbandet svært at stable sig en "line source" med højttalere med en højde med sub på 3.00 m.

  2. hvad står sådan nogle Lockwood bokse i? Ikke at jeg lige for øjeblikket er i nærheden af at få lov til at slæbe sådan nogle skrumler inden for døren…

  3. Alt er jo billigt hvis man kun behøver det en enkelt gang i livet og det giver glæde samme hele liv. Send evt en PM eller snak med Ruben og vi har derudover et sæt, der er ganske usædvanligt billigt lokke lokke

  4. Ja, jeg tror du kan sove roligt Poul med tanken om at dine ex-Tannoy's og ex-Lockwood's er i gode hænder herovre på djævleøen alt mens din smukke hustru er sikkert tilbage i din kærlige favn
    Er jeg heldig får jeg gang i mine Lockwood's i weekenden ellers bliver det først i påsken – sikkert er det at de skal udfordres med Shostakovich, Bruckner, Wagner – ja hele banden – og så kan onanisterne dyrke deres kabel fetish ovre på AV- lige så tosset de vil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *