Trevor Douglas

I disse dage har vi besøg af en helt autentisk australier, Mr. Trevor Douglas fra Sth. Australia. Han og hans venner var absolut vitalt instrumentale, som det vel kan udtrykkes med en nyere anglicisme i vores bryllup dernede forrige år. Derfor er udsigten til at gøre ganske vist beskeden gengæld ganske velkommen og indbefatter naturligvis morgenmad til hele familien. En af grundene til, at denne side er mulig til dagligt er den forrygende og forslugne hast, hvormed denne skribent gufler sine rå havregryn og morgen-spølkummet af kaffe. Dette er af indlysende grunde ikke nogen farbar fremgangsmåde i disse dage, så derfor bliver det lidt kort.

Ellers skal vi takke for mange gode ønsker og smukke ord i anledning af vores 5-års dag. Med de umiddelbart foregående 23 års lange “læretid” i Radiohuset og 1. udgave af Dansk Audio teknik Professionel i Klostergade har vi nu også haft lettere ved det end andre iværksættere, det må indrømmes. Alligevel er det fantastisk med den opbakning og fortsatte støtte, som vi oplever overalt.

Hvis nogen iøvrigt skulle være interesseret i et fantastisk, fyrigt og forrygende radioindslag, som blev indspillet i mandags, så er det nu klippet færdigt. Emnet var osse uhyre interessant og var ganske enkelt et portræt af et af de mest interessante mennesker, som nogen måske nogensinde har mødt. Denne “nogen” må vi nok nødvendigvist og desværre indskrænke til at omfatte min egen kone, fordi jeg selv var dette portræt-offer. Og det måske kun i heldigste fald.. Jeg var det udvalgte offer for en eksamensopgave på Danmarks Journalist- og Mediehøjskole og det var bestemt en ære. Håber indslaget bliver ligeså interessant som emnet. Eller måske noget bedre og MERE kunne man måske pippe!

Ellers små-morer vi os over de seneste syge vildskud på en allerede forlængst frønnet debat. Vi taler om tråden på nerds.dk om den nødvendige oprydning i hifi4alls overfyldte stink-spand af et bagkatalog i deres forum. Som mange af deltagerne på forunderlig betragter som et fantastisk aktiv, antageligt fordi de selv engang har skrevet der. Andre muligheder gives næppe, som opslagsværk er det fuldstændigt spild af tid og så er det forresten fuldstændigt ligemeget, hvor megen tid man iøvrigt har at spilde. Et forum er overhovedet ikke nødvendigvis noget aktiv og da slet ikke, når forumaktiviteten er den eneste aktivitet på sitet.

Dette faktum er tydeligvis ganske svært at forstå. Ja, det er faktisk så svært at forstå, at end ikke de mennesker, som af flere grunde slet ikke længere SKRIVER der, kan forstå det. Og forstå så DET, hvem der kan! Lægfolk burde naturligvis i spontant kor udbryde, at de jo bare burde klappe kaj-kagen i, men sådan er verden desværre ikke. Den her del af mikrokosmos er virkeligt interessant for tiden, men desværre kun i rent KLINISK PERSPEKTIVT.

For ganske usædvanligt helt sygt er det da, at et med god ret udsmidt branchemedlem Otto, fortsat “ønsker indsigt(!!)” i, hvad forumejeren agter at foretage sig i retning af at forny hifi4all. Læs lige det igen og sig mig så, hvor uhyre berettiget DET lige er! At kræve sådan noget efter helt med glimrende grund at være blevet werfet ud af et privatejet forum er noget alternativt. Andre ville med bedre ret kalde det helt grænseoverskridende stupidt. Og de ville have ganske ret som vi ser det. En eller anden måske professionel hjælp er vist temmeligt påkrævet her.
Og så fortsætter den frivillige syge underholdning endda. Et vis pseudonym “Spencer”, gennem snart mange år med ret berygtet for total tomgangssnak om snart sagt alting, går i gang med at analysere, hvor mange hits hifi4all måske har.

Selv for totale amatører er hans analyse helt ubegribeligt systematisk fejl-behæftet totalt tendentiøst/amatøragtig, men det er så ikke engang det værste. For hvorfor i Himlens navn tager nogen overhovedet noget den her pladder-statistik alvorligt?? Enhver kan jo se, at der i praksis ingen nye bannerreklamer er, og derfor er den rørende interesse for, hvad mulige annoncører får for de penge (de så ikke endnu betaler), helt ude i skoven. For tiden kan enhver nok så tungnem idiot se, at der næsten ingen indtægter er. Det gode ved denne situation er så, at det kun kan blive bedre. Og naturligvis en mikroskopisk opmuntring, at det er endnu meget mere umuligt at forestille sig, at nogen vil købe reklamer på de 2 andre danske fora.

Det er naturligvis en uhyre ringe trøst, men se nu at komme videre, Mikkel, hvorhen det så bliver. Du er ganske vist ikke blevet klogere, men det er altså¨vanskeligt ikke at få lidt sympati med dig i selskab med sådanne ultimative båthorn som Spencer og Otto! Jeg sagde LIDT…

4 meninger om “Trevor Douglas”

 1. Poul: "Et forum er overhovedet ikke nødvendigvis noget aktiv og da slet ikke, når forumaktiviteten er den eneste aktivitet på sitet."

  Den der del er jeg nødt til at være uenig med dig i. Mine bookmarks linker direkte til forummet både på hifi4all og recordere, der går måneder mellem jeg checker de to sites forsider med nyheder og anmeldelser.

  Forsiderne med nyheder og anmeldelser finder jeg jævnt uinteressante. Nyhederne er hvad de er. Anmeldelserne bærer tit præg af, at sitene ikke er større end de er og det derfor er vigtigt for anmelderen ikke at fornærme leverandøren, en dårlig anmeldelse gør måske at man ikke får lov at låne noget til anmeldelse en anden gang. Andre gange bærer anmeldelserne præg af at være nærmest copy'n'paste af pressematerialet. Selvfølgelig er der også indimellem gode og ærlige anmeldelser imellem, det skal da ikke udelukkes.

  Den virkelige værdi (for mig) ligger i forummene. Hifi4all har jeg det svært ved fordi utroligt meget af det der skrives er subjektivt og udokumenteret. Nerds har jeg droppet forlængst da det nærmest udelukkende handler om forskellige personangreb. Det positive eksempel må være recordere.dk's forum, der er en masse praktisk information om hvordan man sætter ting op, hvilke apparater der kan hvad og hjælpsomme råd. Recordere's forum er efter min mening et godt eksempel på hvorfor din påstand for oven ikke holder.

 2. Du har naturligvis ret i, at den eneste værdi på de danske fora pt er deres diskussionsfora. Det skyldes jo desværre, at alt andet indhold er, som du beskriver det: Nul og nix Sådan behøvede det bare ikke at være og en investering der med lidt skriverier ville give nye muligheder. Muligheder, som man fraskriver sig ved at lade det læserskabte forum være det eneste nogen nogensinde kikker efter.
  Det giver så efter min mening stadigvæk ikke gamle løbske tråde noget andet end negativ værdi.
  Den eneste måde at få betalende kunder i butikken er stadigvæk at fortjene det. Ved at producere sin egen mer-værdi på forum for den potentielle købende læser. At torskepander som Spencer (tak for interessen, utroligt du læser det når det er så dumt, Spencer!) så tror, at alle forbipasserende skal regnes som potentielle kunder er måske lidt naivt. Som at have en hifibutik på Strøget, fordi der går så mange forbi.

  Det simple køb/salgsforhold er stadigvæk, at hvis en annoncør registerer nogen virkning af annoncen, så betaler han gerne igen. I øjeblikket er ingen af de danske foras situation vist at kunne opkræve andet end symbolske beløb for annoncer, så næppe bliver vist snydt. Bekymringen om antallet af forbipasserende er rigtige mennesker eller robotter er næsten rørende.

 3. Når krybben er tom…

  Måske er det derfor alle – dig selv inklusive (og mig selv også ind i mellem) har så tavlt med at kalde alle andre for torskepander. En ting er da helt sikkert. Så længe det højeste nogen kan svinge sig op til er at kalde andre for torskepander og i større eller mindre grad hovere over de andres indlysende idioti, ja så sker der ingenting – overhovedet!

  Beslutningen om at slette hifi4all's arkiv er indlysende idotisk, på samme måde som det er tåbeligt at give sig til at diskutere noget som helst om den her sag med Mikke Gige. Nogenlunde lige så idiotisk er det af Mikkel Gige at indlade sig på at hovere/retfærdiggøre-sig-over-for-sig-selv-og andre ovre på neds.dk. Og mindst lige så tåbeligt er dat af Poul her overhovedet at beskæftige sig med den sag, når nu de fora'er taget under et er så inferiøre.

  Allermest idiotisk er det muligvis at bruge tid på at skrive det her – men hey, hvorfor skulle jeg dog være en mindre idoot end alle andre?

 4. Nej, det er vist osse det jeg mener. Udover den trivielle gentagelse af, at Gige skal finde nogen, der kan skrive og føre kunsten videre. Hvis der altså er nogen der kan og gider. Det sidste er tydeligvis ikke nok, for Gige ser da ud til at gide, han kan blot ingenting. Egentlige solstråler ser jeg heller ikke, men jeg synes stadigvæk denne fine hobby fortjener bedre. Og da ikke mindst tilgang af fornuftige mennesker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *