Freden sænker sig lige lidt i dag

48 XLR-kabler og et 32-pars multikabel oveni ligger lige lidt i vejen (helt bogstaveligt, lige foran faktisk!) for dagens udfoldelser på dette sted. At vi så osse har visse kærkomne forpligtelser til at vise vores gæst fra Australien de større seværdigheder i vores smilende by giver visse minimale afbrydelser. Der er naturligvis business som ganske sædvanligt, blot i en lidt mere op-koncentreret udgave.
Ellers er der jo vintagehifi-“tosse-træf” i den kommende weekend og mon ikke vi skulle se, om der endnu var plads til en tosse eller to mere?
Der er heldigvis stadigvæk enkelte fornuftige mennesker derude. Blot mærkeligt, at så langt de fleste tilsyneladende roder med gammelt skrammel. Hm., jeg er måske bare ved at blive gammel. En tur forbi den som i 1973 rekonstruerede “Poul´s Radio”-museumsforretningi den herværende “Gamle By” ser da ikke særligt fjern ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *