En slags undskyldning

 
Posted by Picasa

Vi har helt glemt at berette om den afbildede familieforøgelse. Der er tale om et absolut marginalt-nyttigt projekt med disse ekstra udmærkede 2 Crown Reference I-effektforstærkere, og deres anvendelse i firmaets fortsatte opbygning af det ultimative biograf reference-setup. Måske de i brokoblet tilstand vil kunne anvendes i diskantområdet, det kunne være sjovt at prøve. Herligt med den slags problemer, svære men ikke umulige at løse. Til gengæld noget sværere at retfærdiggøre at bruge tid og investeringer på.

Ellers er der adskillige sæt store højttalere på vej ud til professionelle kunder i dag, ja faktisk så mange, at vi har måttet rekvirere ikke mindre end 2 kassevogne. Ved samme lejlighed vil vi så med nogen omhu levere et kolossalt skrummel af en 60-tommer plasmaskærm, ja verdens vildveje fører os vidt omkring. Det er også altid spændende og sommetider overraskende, hvad der gemmer sig inde bag de kæmpe-monstrøse Altec 19-højttalere, der er på vej ud. Jamen er det ikke en Radford STA 25-røreffektforstærker, der står der? Jo, minsandten, den burde vist også bare se at få et ordentligt hjem i en vældig fart og mon ikke også det går? Den er faktisk fremragende.

Ellers skal vi også lige ile med at undskylde lidt, at vi i de senere dage har beskæftiget os lidt rigeligt med hifi. Det er desværre svært at se de få ødelægge det for så mange, selv om størrelsesforholdet givetvist er helt forkert. I stedet burde det nok være “de helt få og ganske enkelte vs. de uhyre få tilbageværende” Katastrofen sker naturligvis ikke i den stående debat i disse dage, men det er nu udelukkende fordi den forlængst er indtruffet. Ikke desto mindre er det bemærkelsesværdigt, hvor langt ud debatten kan køre når der slet ingen sund fornuft længere deltager. Debatten er ganske interessant mest i sin totalt hoved/haleløse form men udelukkende i klinisk henseende desværre. Men tak da derovre for henvisningen af denne ydmyge skribents gamle skriv citeret i selveste Politiken. Det er ikke meget mere forkert i dag end dengang for længe siden. Eller rigtigere for den sags skyld.
Sådan er verden vist bare, tilbage til arbejdet, den første kassevogn er kommet.

2 meninger om “En slags undskyldning”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *