Den store kampagne

Nej, vi taler ikke om de fortsatte danske bombardementer i Libyen, stadigvæk med anvendelse af det, som de danske nyhedsmedier stadigvæk på denne side af opdagelsen af alle de uskyldigt dræbte kalder præcisionsbomber. Sådan noget kalder man vist osse de bomber, som man selv kaster, de andres er nærmere sådan en slags terrorbomber. Måske forsyningen slipper op den dag sandheden afdækkes om krigens rædselsfulde bagside. Indtil da kan man sagtens forholde sig køligt og klinisk til det, men senere kunne det da være interessant at se de interneringslejre i Benghazi, der burde rumme de mange tilfangetagne tilhængere af Gaddafi, som den danske DR-jubeltåbe af en reporter så ivrigt berettede om. Nå, de bliver sikkert behandlet korrekt efter alle humænitære konventioner. Selv om disse måske ikke længere er helt relevante, da de vist kun omhandler levende..Alt er muligt, blot mystisk vi ikke har set interviews med alle de glade befriede tidligere Gaddafi-tilhængere.

Tilsyneladende er der dog visse principper i den allierede kampagne. Man vægrer sig vist stadigvæk ved at forsyne de såkaldte oprørere/frihedskæmpere med våben med den noget løjerlige begrundelse, at man derved ville overtræde FN`s våbenembargo mod Libyen. Måske der nærmere er tale om et kommende anfald af lettere “kolde fødder”, for sandt og sige ser det heller ikke på de evigt gentagne pressebilleder af festende og fyrende oprørere ud til, at det ligefrem er våben, man mangler. Slet og overhovedet ikke, bang-bang, evigt og altid lige op i luften, nogen må da vist overtræde en ammunitionsembargo et eller andet andet sted..?

Nej, kampagnen gælder atter engang dén mod fedtet. Så ud på landevejen det går, lige nu. I år skal fedtet altså have det, som det vist mest var svenskerne, som fik, nemlig “da-da”!

2 meninger om “Den store kampagne”

  1. God modvind. Jeg er selv trukket i løbeskoene. Det er mere optimalt hvis det handler om at brænde energi af.

    vH pH

  2. Ikke rigtigt for ældre mænd med pondus forsåvidt som cykelpensum kan sættes op til det urimelige, mens løbepensum pga ledproblemer virkeligt skal doseres korrekt. Derudover hjælper det fint allerede med en bruttovægt i dag på knapt 6 kg. under den registrerede sidste søndag lige inden starten. En del er naturligvis snyd men næppe mere end halvdelen
    God vind lige i bærret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.